Spontán vetélés után mennyivel estetek teherbe? Mennyi idő után próbálkoztatok újra?
Figyelt kérdés
Én 5 hetesen vesztettem el a babám.2011. dec. 22. 23:09
1/5 anonim válasza:
Nekem elhalt terhességem volt, műtéttel kellett befejezni 10 hetesen.
2 hónapot vártunk, utána rögtön összejött a baba.
2/5 anonim válasza:
spontán vetélés után,nem kellett várni,rögtön próbálkozhattunk tovább.Pontban 3 hónap kellett a sikerig.Azóta 2x-es anyuka vagyok.
3/5 anonim válasza:
Nekünk 6 hetesen ment el a baba, de utána egyből folytattuk és kétszer megjött de harmadjára már nem... :) vagyis 2 hónapra rá lettem újra terhes.23 hetes kismama
4/5 anonim válasza:
Spontán vetélésem volt műtéttel. Vártunk két menstrucációt, utána kezdtünk el újra próbálkozni. Fél évvel a műtét után sikerült újra teherbe esnem.
5/5 anonim válasza:
5 hetesen vetéltem, rá hat hónapra lett baba, de ebben az is benne van, hogy kb 3-4 hónapig nem is akartam teherbe esni újra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!