Kb.5 hetes terhes lehetek, orvos csak januárban fogad. Ma barna folyásom volt. Ez mitől lehet? Nagyon aggódom, nincs valamilyen vény nélkül kapható gyógyszer, amit bevehetnék, vagy ez teljesen normális? Vetélés?
Ez bármi lehet, szerintem ha nem múlik ma, menj el sztk-ba, vagy ügyeletre (nem is tudom, én hova mennék, én felhívnám a dokim) ha a dokid nem tud fogadni.
Van akinél normális, de nálam kétszer is vetélés volt, bár nem ilyen korán. Van barátnőm, aki végig vérezte ezt az időszakot, és egészséges babája született. Igazából ezt így még a dokik sem mondják meg, mindenképpen látniuk kell!! Max magnéziummal próbálkozhatsz, de ezt én is csak itt olvastam pont most. Én nem szedtem magnéziumot az első terhességem során, nem is ajánlotta a doki, csak ha baj van.... mindenkinél más. Szurkolok, hogy ne a babával legyen valami, hanem "csak" valami más, kezelhető!!!
Vény nélkül nem fogsz kapni.Vegyél be 500 magnéziumot és pihenj!Ha nagyon aggaszt a dolog, akkor menj és nézesd meg!Nekem az első ilyen esetnél nem írtak fel semmit az ügyeletesek, viszont a többediknél már kaptam a Duphastont, majd egy másik fajtát.Kórháza válogatja szerintem.
Volt, amikor nem szedtem rá semmit, és mégis megszületett a lányom.Viszont volt pár eset, hogy a gyógyszerek ellenére is elvetéltem.
De jó nektek, hogy az sztk-ba csak a sort kell kivárni. Nálunk van 3 sztk és egyik sem fogad időpont nélkül. Így én tuti az ügyeletre mennék. Bocsi, de ez kijött, mert bosszantó.
Nekem nem volt a terhességem alatt se vérzés, se rózsaszín váladék, se barnázás, így én tuti aggódnék. De lehet nálad ez normális. Pihenj sokat! Ha gondolod vehetsz be magnéziumot, az nem árt, de szerintem nem is használ, bár erről megoszlanak a vélemények. Ne érdekeljen ilyenkor semmi, le van ejtve a házimunka, ha szalad a ház, neked a babád legyen a fontos!
Azért nem kéne lehurrogni senkit, mert azt merte írni, hogy az sztk-ba csak a sort kell kivárni. Nálunk sem kell időpontot kérni, így eszembe sem jutna, hogy máshol kell.
Kérdező, ha nálatok is kell időpontot kérni, és aggódsz emiatt, akkor menj az ügyeletre, jobb a biztonság. Bár én mindkét terhességemnél barnáztam így az elején, és semmi gond nem volt. Nem szedtem se gyógyszert, se magnéziumot, még csak nem is pihentem, sőt kifejezetten fárasztó munkát végeztem. De tisztában vagyok azzal, hogy minden ember más, valakinek ez rossz előjel volt, ezért mondom, ha úgy érzed, akkor nézesd meg magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!