Kb.5 hetes terhes lehetek, orvos csak januárban fogad. Ma barna folyásom volt. Ez mitől lehet? Nagyon aggódom, nincs valamilyen vény nélkül kapható gyógyszer, amit bevehetnék, vagy ez teljesen normális? Vetélés?
Figyelt kérdés
2011. dec. 19. 10:15
11/13 anonim válasza:
Te jó isten..nagyon Sajnálom! remélem hogy nagyobb sikered lesz ezután!:((
12/13 anonim válasza:
nekem volt barnázásom az 5. hét környékén, de csak időponttal fogadnak, mára van időpontom, persze azóta eltelt 3 hét és a barnázás is megszünt, remélem rendben van a babó :) semmit nem szedtem és sajnos pihenni se sokat tudtam, így sajna 2 hetet szenvedtem le, nagyon féltem hogy mikor kezdek el vérezni, és hogy akkor mi lesz! szerencsére eddig úgy tünik semmi nem lett, de majd ma délután kiderül az UH-n hogy most mi a helyzet. Jó babavárást és szorítunk :)
8 hkm
13/13 anonim válasza:
utolsó vagyok
elírtam, jó babavárást a következőre és sajnálom :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!