Menstruálok, vagy "vetélek"? :- (
Figyelt kérdés
5 napja késett a menstruációm,csináltam tesztet a késés után 2 nappal,ami halványan pozitív lett!Tegnap este pisilésnél rózsaszín lett a papír,reggel pedig elkezdtem vérezni,mintha menstruálnék:-(((Véleményeteket várom,előre is köszi2011. dec. 19. 14:54
1/12 anonim válasza:
Ez sajnos bármi lehet, és ha vetélés, akkor még úgy sem tudnának sokat tenni a babáért, ha épp kórházban lennél...
2/12 anonim válasza:
Tartok tőle, hogy az utóbbi:(
Azóta is vérzel?
3/12 A kérdező kommentje:
Sajnos azóta is vérzek,és a hasam is fáj:-(
ne menjek orvoshoz,vagy "kitisztul" a méhem?:-(((
2011. dec. 19. 15:11
4/12 anonim válasza:
menj be a kórházba!!!
én 8 hetesen véreztem be,bementem a kórházba és kiderült,hogy nem lett baja a magzatnak!
már 1 éves!
5/12 anonim válasza:
Menj el dokihoz, nézzenek meg, jobb esetben kitisztul, és nem lesz semmi, de az is lehet (bár ennek igen kicsi az esélye), hogy megmarad így is a baba.
Inkább nézesd meg magad, az a biztos.
6/12 A kérdező kommentje:
Most nagyon gonosznak érzem magam,mert tegnap délután együtt voltunk a párommal és utána este kezdődött a rózsaszínezés.Pedig előtte görcsöltem amikor megjött volna,de el is múlt 1-2 nap múlva,ezért vettem a tesztet is...lehet,hogy tegnep vissza kellett volna fognom magam:-(((
2011. dec. 19. 15:31
7/12 anonim válasza:
Van amelyik orvos ilyenkor azt mondja hogy a természet szelektál és még nem kellett volna tesztet csinálni mert ha nem csin... volna nem tudtad volna hogy terhes vagy és most nem aggódnál azt hinnéd hogy menszesz :// Bocsi csk az én példámat irtam le :(
9/12 A kérdező kommentje:
már tényleg nem tudom mi van,elkezdett megint átváltani rózsaszínre,de még szúrkál a hasam
2011. dec. 19. 18:39
10/12 anonim válasza:
sajnos nagyon sokszor elofordul a terhesseg korai szakaszaiban a spontan veteles, menj orvoshoz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!