Most jöttem meg az orvostól, aki 6hetes terhességet állapított meg, de van egy 7hónapos,9400gr-os babám is, akit emelgetni kell. Ugye ne vetélek el?
Én is sokat emelgetem a kisebbikemet (1,5 éves) semmi gondom nem lett belőle.
Azért a 3 éves nagyot már módjával szoktam csak, inkább az ölembe ültetem.
17. hkm
Barátnőm járt így. 7 hónapos volt a (császárral született) kislánya, mikor újra terhes lett. Ő is emelgette a gyerkőcöt, egy picike gond volt is belőle az elején. Egy vérrög alakult ki a méhében, de szerencsére felszívódott. Bár volt neki egy alkalom, mikor nem volt jó a lift az anyjáék házában, és két emeleten vitte fel a lányát babakocsival együtt. Ezután fájdult meg a pocakja, ekkor alakult ki valószínűleg a vérrög.
Persze amennyire tudta, nem emelgette aztán a kislányát (pl. pelenkát ne a pelenkázón cserélj, hanem a földön/ágyon, hogy ne kelljen nagyon megemelni a gyerkőcöt) és a továbbiakban nem is volt gond. Ma már 17 hónapos múlt a nagylány, és 6 hetes a kisfiú! Teljesen egészségesek mindannyian.
Gratulálok a kistesóhoz, és próbáld meg minél kevesebbet emelgetni a "nagyot".
A 3,5 éves 20 kilós fiam emelgetem, és semmi baj.
Egészséges babában nem tudsz kárt tenni ilyesmivel.
Utolsó vagyok.
Egyébként meg gratula! :D
Szia!
Először is gratula!:)
Nekem egy 16 kilós 3 évesem van, akit néha-néha azért meg kell emelni.
Semmi bajunk, nem is lesz.
27 hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!