Hétfőn voltam dokinál,6 hetes terhességet állapított meg jó szívhanggal, aztán csüt. óta vérzem. Pénteken irány a dokim, minden OK, jó szívműködés, de azóta is vérzem. Ha nem lennék terhes, most lenne mensesem. EZ normális? Megmaradhat a baba?
Figyelt kérdés
2009. jún. 21. 10:12
1/7 anonim válasza:
Nyugalom! Képzeld! Én szinte az egész 9 hónap alatt így voltam és egészséges babát szültem. Mindig akkor vérezgettem, amikor meg kellett volna jönnie. Ha pedig az orvosod azt mondta minden rendben, akkor minden rendben. Mennyire vérzel amúgy?
2/7 anonim válasza:
Szia!
Én is véreztem azt hiszem,hogy a 8 héten.Én is egyből rohantam a dokihoz,és minden rendben volt.De én kaptam egy vetélés gátló gyógyszert amit kellett szednem a 12. hétig.Nekem is akkor volt amikor megjött volna amúgy is.Ne aggódj!
Most a 11 hetes kisfiam nyugodtan alszik az ágyacskájában:-)
3/7 anonim válasza:
Pihenj sokat,csodákra képes.Én is voltam így,én a pihenés mellé kaptam Utrogestan h.kúpot.Ha vigyázol nem lesz baj.Sok szerencsét!
4/7 anonim válasza:
Szia, en is vereztem a 8.-9. het környeken, par cseppet csak igaz, de en is nagyon megijedtem, aztan a doki megnyugtatott, meg anyukam is aki mondta hogy mikor velem volt terhes a 6. honapig rendszeresen megjött a mensese es most itt vagyok es en is babat varok. Ne izgulj, ha baj lenne a dokinak kötelessege lett volna közölni. Boldog babavarast.
5/7 A kérdező kommentje:
köszi a nyugtató szavakat, de semmi jóra sem számítok, ma reggelre már egy kicsit darabos is. majd a 18 hós lányommal vígasztalódom:)
2009. jún. 22. 11:11
6/7 A kérdező kommentje:
hát sajnos mindenféle görcs nélkül elvetéltem.
2009. jún. 30. 16:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!