Normális, hogy 38 hetes terhesen a baba feje annyira nyomja a hólyagomat, hogy éjjel amikor felkelek wc-re, szinte alig érek ki, mert már elkezd folyni a vizelet?
Figyelt kérdés
2011. szept. 28. 09:17
2/4 anonim válasza:
Hát hogyne!!!!Nekem így telt az utolsó hónapom..Hihetetlenül nyomta a leánykám a fejével a hólyagomat, és akkor volt csak igazán végem, ha még mozgatta a kis fejét!A boltig alig tudtam el menni, ami 5 percre volt, mert folyamatosan attól féltem, hogy bepisilek.Hosszabb távra csak akkor ment el valahova, ha tudtam, hogy van wc...Az éjszakák, meg néha órás felkelésekkel teltek, az állandó vizelési ingertől..
3/4 anonim válasza:
:) Igen ez normális dolog. Én majdnem nem tudtam visszatartani míg kiértem, az unokahúgom is akkor várt babát mikor én, na ő bepisilt, mert nem ért ki a wc-ig. A másik ilyen finomság a terhesség alatt, illetve egy ideig a szülés után a stresszinkontinencia volt, amikor egy tüsszentéstől is bepisil az ember lánya :)
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm, kicsit megnyugodtam... Már attól féltem, hogy nem tudom majd megállapítani, hogy vizelet folyik, vagy magzatvíz. Mert ugyebár ez már az a stádium, amikor nem tudod szabályozni a vizeletürítést sem...
2011. szept. 29. 10:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!