Normalis ha 27 hetes terhesen mar meg van fordulva a baba?
Egyes babák nagyon hamar befordulnak, de mivel még van helyük simán forgolódhatnak.
Amúgy nem baj, hogy már most fejjel lefelé van, reméljük így is marad.
Lányom csak a 35. héten fordult be, már szétizgultam az agyam, nehogy faros maradjon.
Egyátalán nem gond, csak meg ne lepődj ha pár hét múlva meg visszafordul, mert elég nagy a helye még hozzá :)
Elméletileg a 32. hét után kell befordulniuk, de olyat is olvastam hogy sok baba még ennél is később fordul be, és az sem gond.
Nekem szinte végig fejvégű volt....18 hetesen is ezt mondták, persze ekkor még forgoldhatott.
26 hetesen voltunk 4D-n, ekkor is be volt fordulva, innen már nem forgolódott:)
Minden kontrollon mondták a 20. héttől, hogy fejvégű.
Még van helye megfordulni elég sokáig. De az enyém olyan jól érezte így magát, hogy úgy is maradt (és lerúgdosta később a bordáimat :D)
Szia
sajnos nem mervado, mert nem "mar" be van fordulva, hanem eppen be van fordulva...mert nagyon sok a heleye es meg sokat mozoghat. nekem 2 gyerek eseteben is 27. het kornyeken be voltak fordulva, 31. heten fartartas majd 34. heten ujra befordultak es ugy is maradtak.
Szia!
Nekem a fogantatástól mindig fejvégűben volt!Csak a szüléskor derült ki, hogy azért mert elég rövid volt a köldökzsinór!Épphogy kifért!Szóval egyált
egyáltalán nme baj! :)
Bocsi csak elküldte
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!