Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Nagyon sokat emelgetem 9hós...

Nagyon sokat emelgetem 9hós kislányomat, aki 8700gr, ráadásul a negyediken lakunk, fel is kell cipelni! Ugye nem vetélek el a babámmal? Volt/van más is ilyen helyzetben? Megmaradt a baba?

Figyelt kérdés
2011. máj. 5. 10:38
 1/7 A kérdező kommentje:
A férjem reggeltől-estig melózik, én vagyok egyedül a babámmal. Napi 3x lemegyek, meg feljövök a negyedikre, ebből 2x a picilányomat is cipelem...Nagyon félek, hogy baj lesz! :(
2011. máj. 5. 10:40
 2/7 anonim ***** válasza:

Szia! Az enyém 14,5 kg, és mi is 4.-en lakunk. Állj meg lépcsőfordulónként pár percre, úgy nem olyan fárasztó. Mondjuk mi már fentragadtunk, mert a pocakomtól nem látom a lépcsőt, plusz ugye a gyerek az ölemben. Szerintem a lépcsőzés miatt nem híztam még jelentősen. :)

Ja, és a terhességem elején én cipelgettem, mert még nem is tudtuk, h babát várunk.

2011. máj. 5. 11:01
 3/7 anonim ***** válasza:
17 hónap lett köztük, és mi a 6.-on lakunk. Én is tökegyedül láttam el a nagyobbat, pl az utolsó napokig cipeltem napi 2x fel-le és a világon semmi bajom nem lett, 39.héten szültem, pedig korababaára lehetett számítani.
2011. máj. 5. 11:10
 4/7 A kérdező kommentje:
Köszi lányok, akkor van esély, hogy megmarad a baba! :) Nagyon meglepődtünk, hogy pozi lett a tesztem, nem most terveztük a babát, de nagyon örülünk, ez a pár hónap meg nem számít, hogy előbb érkezik. Második hsz, nektek nincs lift? Írod, hogy a hatodikon laktok! Akkora házakban már szokott lenni!
2011. máj. 5. 11:55
 5/7 anonim ***** válasza:
10 kg a súlyhatár, de ha már eleve szokva vagy az emelgetéshez, nyugodtan emelhetsz többet is.
2011. máj. 5. 12:42
 6/7 anonim ***** válasza:

2. vagyok

Van lift, de elvétve működik :S Lent meg nincs tároló, ahol a babakocsit hagyhatnám, szóval cipelni kell.

"Evvan", ahogy a 2.5 évesem szokta mondani (de legalább szépen megizmosodott a karom...)

2011. máj. 5. 13:32
 7/7 anonim ***** válasza:

Én minden nap emelgetem a 12-13 kg-s ikreimet, a most 23 hetes pocaklakónak meg kutya baja. :)

Meggyőződésem, hogy a szervezet hozzá van szokva ehhez, így nem lehet gond.

Boldog babavárást!

2011. máj. 5. 14:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!