Kismamák! Hogy tudattátok a párotokkal hogy kisbaba lesz?
Mi nagyon szeretnénk kisbabát, és sokat is beszélünk a dologról.Én kitaláltam azt,hogy 1-2 pozitív teszt után egyedül elmegyek nőgyógyászhoz, hogy biztos terhes vagyok-e, és ha igen, akkor nem hívom fel sikítozva a páromat, hanem veszek neki valami arra utalót, és ajándék ként becsomagolom neki. Pl egy kis cipő,vagy egy cumit.
Ő úgy gondolja,majd itthon lesz,mikor tesztet csinálok,és orvoshoz is eljön velem,de lehet hogy meglepi miatt egyedül csinálnám ezt, és ő neki csak egy kis becsomagolt ajándékot adnék át, esetleg valami kedves kis levéllel.
Szerintetek?
ti hogy mondtátok el?
Kedves kerdezo!
En ezt probaltam csinalni csak nem jott ossze :)))
Megcsinaltam a tesztet,ugy hogy nem tudott rola.. kijottem a wc-rol ,pozitiv lett es a nyakaba ugrottam,es az orra ala tettem a tesztet :))) olelgettuk,puszilgattuk egymast :)
19hkm
Egyetértek az előttem szólókkal, hogy nem kell titkolni, főleg, hogy ha tervezitek.
Nálunk mindkettőnél úgy volt, hogy mikor tudta, hogy meg kellene jönnie, mindig kérdezte, hogy mi van, meg hogy mikor csinálom már a tesztet. Ki sem tudtam volna bújni alóla. Amikor pozitív lett örültünk, de ugye beleélni még nem éltük magunkat. Ő jött/jön velem minden orvosi vizsgálatra, uh-ra. Érdekli és néha az elsőnél és most is úgy érzem, hogy ő jobban élvezi ezt az egészet, mint én :) Minden uh-ról felvétel, majd visszanézi, a képeket kirakja az irodájába (még az elsőről is a mai napig ott vannak) stb.
Bennem is felmerült mindkétszer, hogy jó volna ilyen filmbe illően elmondani neki, de mivel tényleg tudunk egymásról mindent, ismeri a rezdüléseimet úgysem tudnám és nem is akarnám eltitkolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!