28 hetes kismamák hogy vagytok mennyit híztatok? És ki szül esetleg okt 21 körül a Szent Imrében?
Figyelt kérdés
Budapest 11 ker
Én tegnap voltam 28 heteske a 3.babánkat várom kisfiú lesz, eddig 8 kg híztam ,görcseim nincsenek Magnerotot szedek napi 2x és jónak tűnik
Alig várom a 30. Uh-t már alig bírok magammal!!
Boldog babavárást!!
2014. júl. 30. 15:53
1/1 anonim válasza:
Én Okt 20ra vagyok kiírva, de programozott császárom lesz 38-39 héten. Ott szülök :)
Második kisfiúnk :) plusz 5kgnál járok kb. Nekem már keményedik a pocakom, de még nem vészes.
12-én megyünk 4D UHra, remélem most megmutatja magát, mert a 25 hetesen eltakarta a buksiját.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!