Kismamák akik a hirtelen súlygyarapodás miatt diétázni kényszerültetek, hogyan fogtatok hozzá? Pontosan milyen "diétát" alkalmaztatok? A diéta mellett végül mennyit híztatok?
20.héten járok és +10 kg-nál tartok... Orvos és védönö is diétát jsvasol. De milyet? Hogyan?
Sajnos a sok nasival szaladt el a ló. Kezdésnek ezt mindenképp felszámolom... Tanácsok?
Az a 160 az 180 minőségi ch, napi 5x étkezéssel.
Dietetikus nélkül nehéz lesz, kérdezzétek meg, hogy sztk-ban van-e.
Volt inzulinos kismama.:)
En nem a cukros dietat csinaltam (nem szamolgattam), hanem "letiltottam magamat" az edessegrol, feherkenyerrol, feher lisztrol, tesztarol, krumplirol. Rizst is csak heti 2-3x ettem.
Pl. Reggeli: barnakenyer/zabpehely
Tizorai: olajos mag/gyumi
Ebed: zoldseg + hus
Uzsi: olajos mag/gyumi/turo
Vacsi: zoldseg + hus
Inni: csak viz!
A kezdő lépések: a nasik elhagyása, vagy csak nagyon-nagyon ritkán (ünnep, rendezvény) egy kicsike. Nem az önsanyargatás a cél.
A gyümölcsökkel vigyázni kell, banán, szőlő stb. sok bennük a szénhidrát, ezért mértékkel fogyaszd.
Fehér kenyér és péksütik helyett alacsony ch tartalmú pékáru, jó minőségű felvágottal, fehér hússal, sajttal, zöldségekkel.
Inni csak vizet vagy cukor nélkül (édesítővel) teát. A tejjel is óvatosan, reggelihez ne.
Nézd meg, melyik ételfajták azok, amik lassú felszívódásúak.
Nézd meg a termékek szénhidrát tartalmát, mert két joghurt között is órási a különbség.
Köszönöm a válaszokat és a tanácsokat!
Sajnos nem kezdtem soványan a terhességet, mondhatni átlagosan. 65 kg-rol indultam, 168 cm magas vagyok, ma reggel 75,8 voltam :(.
Akkor ha 180g-os Ch diétát kezdek, akkor megáll a súlynövekedésem? Vagy fog nőni a súlyom csak sokkal lassabban?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!