Hány hetesen kezd látszani, hogy terhes vagyok? Nálatok hanyadik hónapban lett nyilvánvaló a kívülállóknak is? Valamint mennyi súlygyarapodás normális a terhesség alatt?
14 hetesen már észrevette olyan kolléga, aki nem tudta hogy terhes vagyok és azt sem próbálkozunk.
A vonaton/buszon először 18. hét körül kezdték el átadni a helyet. De ha nem kellett volna kabát, már a 16. hét körül látták volna.
Én egyébként 158 cm és 55 kg voltam a terhesség elején.
Rajtad előbb meg fog látszani. 8-10 kg-ot mondanak átlagos hízásnak, bár én egyszer össze adtam itt a fórumon ki mennyit hízott, és vontam egy átlagot, nekem 15 kg jött ki....
én egyébként most 30 hetes vagyok és +14 kg-nál tartok.
Nekem lapos hasam volt mindig, vékony is voltam így már a 12. héten már nem volt olyan lapos a hasam. Nyilván mások annyira nem vették észre, csak néztek de nem szóltak :)
33 hkm
Én 22 hetes vagyok, most már szerintem egyértelmű mindenkinek. De én nem vagyok vékony alkat! Aki vékony, azon előbb meglátszik. 1. babám még később látszott egyértelműen, talán 24-25 hét körül.
Terhesség alatt 8-10 kg súlygyarapodás az ideális hivatalosan. De igazából nem nagyon lehet befolyásolni, előfordul, hogy bárhogy is odafigyel valaki, akkor is felmegy rá ennél jóval több.
Nahát nekem ez a 2. kisbabám, 9 hetes vagyok. Akkora a hasam, mint kb. 16 hetesen. 50 kilóról indultam, 172 cm vagyok.
Mondjuk eléggé rosszul vagyok, ha nem eszem, hányok, úgyhogy kb. folyamatosan eszem.
Én 165 cm vagyok,nagyon lapos hassal indultam,de széles csípővel.
Így csak a 24.hét körül kezdett látszani.Ráadásul hátsó fali,így most,38 hetesen is akkora a hasam,mint aki a 7.hónapot tapossa.Buszon nem adták át a helyet,annyira kicsinek hat.(bár már nem is kell,mert már tgyás-on vagyok)
Ma boltban is kérdezték,nagyon meglepődtek.
Én eddig 10 kg plusznál járok,szerintem ez normális.
En 155 centi vagyok es szinten vekony,altalaban 40 kilo korul voltam mindig,de terhesseg elott csaladi problemak miatt meg fogytam is,szoval 37 kilorol indultam.Most 29 hetes multam es eddig 17 kilot szedtem fel,szerintem aki vekony az 18-20 kilot nyugodtan magara szedhet.
Latszani igazabol 16-17 hetes kezdett,ha olyan ruhaba voltam (tehat nem nagykabat vagy vastag pulcsi).18 hetesen mar sokkal egyertelmubb volt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!