Most jobban jönnek a kilók mint az első terhességnél, mit kellene tennem?
Figyelt kérdés
Még a kisfiam születése után nem sikerült visszanyernem az első szülés előtti súlyomat,sokáig szopott,és nem szerettem volna fogyózni.Most pedig jön a kistestvér,és most a második trimeszter végén annyi a súlyom mint az első terhesség végén?Mit tegyek?2013. máj. 12. 22:10
1/5 anonim válasza:
Figyelj oda, hogy mit eszel és mennyit.
2/5 anonim válasza:
Figyelj oda az étekezésedre, meg sétálj nagyokat gyorsabb tempóban, és szerintem a lépcsőzőgép is belefér.
3/5 anonim válasza:
Szerintem pedig mindaz amit az utolsó felsorolt akkor fér bele ha ezeket vagy bármilyen ehhez hasonló edzést csináltál, ha nem csináltál ilyesmit akkor nehogy most kezdj el edzeni.
A kajára figyelj oda nagyon, többször egyél keveset, kerüld a lisztet, cukrot. Ha ennek ellenére ez van, akkor em tudsz mit csinálni, majd szoptatás után leadod (hacsak nem jön még egy tesó :)
4/5 anonim válasza:
Kérdezz rá a nődokidnál, hogy ellenzi-e ha csinálnál egy 180 Ch-s diétát.
Én cukros lettem a harmadik babával (holott nem voltam túlsúlyos, sőt, de mégis), és onnantól hogy diétázni kezdtem, egy kilót híztam már csak szülésig, előtte meg 12-őt.
5/5 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a segítséget!:)
2013. máj. 13. 15:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!