36 hetes babás vagyok +19kg?
Én 25 kg-t híztam,nem érzem soknak,jól érzem magam. Nem sok,lehet tök hamar lemegy Rólad,lehet kell jó pár hónap,de ha teszel érte,nem fogsz így maradni. Amúgy meg ha sok,ha nem sok, már nem igen tudsz mit tenni ellene. Érezd jól magad a bőrödben,élvezd a maradék pocakos heteket!
Könnyű szülést!
39 hkm
köszi!
utolsó: nálam miért lehet, hogy kell több hónap?ezt miből következteted ki?
Szerintem azért írta, mert nem mindenkinek megy le az egész súlyfelesleg rögtön szülés után. És azért a majdnem 20 kiló szerintem ebbe bele is tartozik. Én 11 kilónál tartok 29 hetesen, és tudom, hogy nehéz lesz.
De hogy a kérdésedre válaszoljak: az orvosok 10-14 kg hízásra szokták azt mondani,hogy még belefér, a te súlyod egyáltalán nem vészes, de még fog a baba is gyarapodni,ezáltal valószinüleg te is.
Nem hiszem, hogy rosszindulatból írta volna.
Üdv: 29 hetes
én 19 kg híztam, 36 hétre szültem. Amikor hazajöttem már 10 kg mínuszban voltam. Most féléves a lányom és annyi vagyok, mint a szülés előtt, és nem fogyoztam, nem tornáztam ez idő alatt :)
Lemegy az, biztos sok a víz is.
köszi a válaszokat!
jah csak kérdeztem, nem gondoltam semmire, hogy miért kérdezte, csak még korán volt, telefonról néztem és valószínűleg nem értelmeztem helyesen a mondatot!
hát szülés után kiderül az biztos! amúgy átlag 60-70 dekákat hízok hetente, szval ha végig egyben maradunk, akkor még 3 kb jön.
érdekes amúgy, mert combban és persze derékben a régi nadrágjaimat nem tudom felvenni, de még mindig s-es és m-es ruháimban, pólóimban vagyok (ami persze elég hosszú, hogy a hasamon elférjen), szval fogalmam sincs hol van ez a plussz.
arra számítok egyébként én is, hogy szép lassan majd a hónapok alatt visszarendeződök.
egy oldalon azt olvastam, hogy normál testalkatnál 10-20 kg között normális. a 9-12 kgos hízás pedig a doki szerint modern elvárás,alig 10 éve nem foglalkozott ezzel senki.
Ez szinte azonnal le fog menni majd meglátod!
Sokban függ genetikától is,magától a várandósságtól is mennyire lassul le az anyagcseréd..sokaknál a nagy kajálás ellenére történô hizás a szoptatással is összefügghet: az folyamat viszi le..vannak akiknél nem..vagy várandósan nem hizik hanem szopi alatt.mindenkinél más.kor is számithat... Hány éves vagy?hány centi?kezdôsúly?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!