22 hetes babás vagyok. Sétától, kis cipekedéstől fájásaim vannak. Ez normális?
igen van és szerintem mondta az orvosod hogy pihenj amennyit tudsz.
én nagyon rosszul viselem most a második terhességem és a titka a napi 3 megne b6 illetve a pihenés.
van hogy az ágyból alig bírok kikelni.
sajnos ez van,ha muszáj feküdni akkor muszáj,én nem kockáztatok.
szerintem pihenj te is amikor úgy érzed fáj a hasad,keményedik vagy görcsöl.
24 hetes km
Nem, nem mondta hogy pihenjek. De nem is mondtam neki, hogy néha belenyilall a hüvelyembe is. Most pl ahogy felkelek a székböl olyan,mintha súly nehezedne a hüvelyemre, a méhnyak körül.
Remélem nem leszek veszélyeztetebb, inkább többet nem cipelek 1-2 kilónál többet, és pihenek.
Csak eddig semmi gond nem volt, mindig csak akkor keményedett a hasam vagy éreztem hogy fáj, ha sétáltam kicsit többet, vagy felidegesitettem magam valamin.
Jó babavárást neked is!
Nem hiszem, hogy normális lenne a fájás. Valószínűleg megeröltetted magad. Pihenj sokat és kíméld magad. A legjobb, ha egy hétig nem emelsz 1-2 kilónál nagyobb súlyt, és a sétáidat is lerövidíted. Most egy kicsit túlpörgetted a dolgot, és a méhed közölte veled, hogy állj le, akkor hallgass rá! :)
Nyugi, el fog múlni!
Szép babavárást!
23 hkm
Én a 19 héttől vagyok szigorú pihenésre ítélve görcsölès miatt.
Ez a harmadik terhessègem az első kettővel semmi gondom nem volt de ez a terhessèg most más.
Pihenj sokat és szedjél MAGNE B6-ot és ne emelgess,akkor nem lesz semmi gond :)
Jó babavárást :)
21 hetes kismama
Köszi a válaszokat, akkor tényleg többet fogom nyomni az ágyat!
Jó babavárást mindenkinek!
Szia!
Én még csak 14 hetes vagyok, de a doki és a védőnő is azt mondta, hogy 2-3 kg-nál többet szigorúan tilos cipelni, mert simán kinyílhat a méhszáj..Vigyázz magadra! feküdni nem kell, mozogni, dolgozni bátran lehet, csak ne erőltesd meg magad!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!