Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 22 hetes babás vagyok. Sétától...

22 hetes babás vagyok. Sétától, kis cipekedéstől fájásaim vannak. Ez normális?

Figyelt kérdés
Tegnap voltam az orvosomnál, mondtam hogy néha húzódik a méhem, azt mondta hogy valószinüleg a növekedéstől van. Nem vizsgált meg, nem is eröltettem, mert általában pihenés után elmúlnak a panaszok. Most viszont cipeltem kb 6-7 kilót fel a lépcsőn, és a hasam alja fáj, mintha a hüveleyemben érezném a fájdalmat. Megeröltettem magam? Másnak is van ilyen ennyi idős terhesen?
2012. aug. 1. 17:45
 1/8 anonim ***** válasza:

igen van és szerintem mondta az orvosod hogy pihenj amennyit tudsz.

én nagyon rosszul viselem most a második terhességem és a titka a napi 3 megne b6 illetve a pihenés.

van hogy az ágyból alig bírok kikelni.

sajnos ez van,ha muszáj feküdni akkor muszáj,én nem kockáztatok.

szerintem pihenj te is amikor úgy érzed fáj a hasad,keményedik vagy görcsöl.

24 hetes km

2012. aug. 1. 17:55
 2/8 A kérdező kommentje:

Nem, nem mondta hogy pihenjek. De nem is mondtam neki, hogy néha belenyilall a hüvelyembe is. Most pl ahogy felkelek a székböl olyan,mintha súly nehezedne a hüvelyemre, a méhnyak körül.

Remélem nem leszek veszélyeztetebb, inkább többet nem cipelek 1-2 kilónál többet, és pihenek.

Csak eddig semmi gond nem volt, mindig csak akkor keményedett a hasam vagy éreztem hogy fáj, ha sétáltam kicsit többet, vagy felidegesitettem magam valamin.

Jó babavárást neked is!

2012. aug. 1. 18:12
 3/8 anonim ***** válasza:

Nem hiszem, hogy normális lenne a fájás. Valószínűleg megeröltetted magad. Pihenj sokat és kíméld magad. A legjobb, ha egy hétig nem emelsz 1-2 kilónál nagyobb súlyt, és a sétáidat is lerövidíted. Most egy kicsit túlpörgetted a dolgot, és a méhed közölte veled, hogy állj le, akkor hallgass rá! :)

Nyugi, el fog múlni!

Szép babavárást!

23 hkm

2012. aug. 1. 19:08
 4/8 Anita8401 ***** válasza:

Én a 19 héttől vagyok szigorú pihenésre ítélve görcsölès miatt.

Ez a harmadik terhessègem az első kettővel semmi gondom nem volt de ez a terhessèg most más.

Pihenj sokat és szedjél MAGNE B6-ot és ne emelgess,akkor nem lesz semmi gond :)

Jó babavárást :)

21 hetes kismama

2012. aug. 1. 19:08
 5/8 anonim ***** válasza:
Én is ilyen vagyok,kikészül a hasam egy kis sétától is annyira elkezd fájni hogy nem bírok lépni és le kell ülnöm gyorsan.És nekem még a magne B6 sem segít.Szóval pihi marad.
2012. aug. 1. 19:43
 6/8 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat, akkor tényleg többet fogom nyomni az ágyat!

Jó babavárást mindenkinek!

2012. aug. 1. 20:40
 7/8 anonim ***** válasza:

Szia!

Én még csak 14 hetes vagyok, de a doki és a védőnő is azt mondta, hogy 2-3 kg-nál többet szigorúan tilos cipelni, mert simán kinyílhat a méhszáj..Vigyázz magadra! feküdni nem kell, mozogni, dolgozni bátran lehet, csak ne erőltesd meg magad!

2012. aug. 2. 10:25
 8/8 A kérdező kommentje:
voltam orvosnál, megvizsgált, szerencsére minden oké, zárva van a méhszájam. Valószinüleg megeröltettem magam tegnap, de ezentúl még ennyit sem fogok cipelni.
2012. aug. 2. 19:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!