Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Az igaz hogy a császár után 3...

Az igaz hogy a császár után 3 évnek elkell telnie hogy megint babás legyen valaki? Én nem tudom és azért kérdezem!

Figyelt kérdés
2012. júl. 30. 07:32
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
nem tudom most hogy van, anyám császár után 1 évvel megint babás lett és lett egy öcsém
2012. júl. 30. 07:39
 2/11 anonim ***** válasza:
82%

Nekem a dokim azt mondta, hogy 1 évet érdemes várni, hogy erősödjön a pocak.Hát mi ezt úgy oldottuk meg, hogy mire a nagyobbik egy éves lett már a kicsi 1 hónapos volt :)

Mikor mentünk megnézni a kicsit és kérdeztem, hogy nem-e gond, hogy már ott a pocaklakó azt mondta, nem.:)

Szerintem azt nem bírná ki a pocakja azoknak akiknek császáruk volt, hogy a szülés után 1-3 hónappal már újra terhes legyen.

2012. júl. 30. 07:43
 3/11 anonim ***** válasza:
75%

Bocs az off-ért!

Kedves második válaszoló! 1 hónapos terhes voltál mikor 1 éves lett a gyermeked?

2012. júl. 30. 08:00
 4/11 anonim ***** válasza:
82%
Nekem 20 hónap van a két császárom közt. Én 1évről hallottam.
2012. júl. 30. 08:00
 5/11 anonim ***** válasza:
81%

Nagyobbik kislányom 9 hónapos volt amikor terhes lettem a másik kislányommal! Nálunk nem volt belőle gond, de veszélyeztetett terhesnek számítottam.

Szerintem azért 1 évet jó ha kivárod!

2012. júl. 30. 08:15
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Nekem azt mondta a dokim, hogy fél év kell a hegnek, hogy rendeződjön, utána már nem fog változni. Az 1 évet a szervezeted visszaállása miatt célszerű kivárni, hogy újra "normál" állapotba kerüljön.

Kislányom majdnem 20 hós és 37 hkm vagyok.

2012. júl. 30. 08:51
 7/11 A kérdező kommentje:

értem. Hát nekünk amúgy is várni kell mert még csak 7hetes a lányom meg nekem nem biztos hogy kell másik baba mert vele is iszonyat nehéz.

És ha az elsö úgye császár akkor az utána lévő(K) is azok lesznek?

2012. júl. 30. 10:50
 8/11 anonim ***** válasza:

Második válaszoló vagyok. Igen 1 hónapos terhes voltam mikor 1 éves lett a nagyobbik fiam:)

Miért kérded?

2012. júl. 30. 15:42
 9/11 anonim ***** válasza:

Nem törvényszerű, hogy a második is császár lesz. Mondjuk nálunk a második baba nem volt harántfekvéses. Én szerettem volna ha császároznak.

Nem vagyok kíváncsi okoskodókra!

2012. júl. 30. 15:46
 10/11 anonim ***** válasza:
ha még érdekel, amit írok: nekem az elős babám sima szülés volt, a második császár (medencevégű fekvés miatt). MOst akarunk harmadik babát, a doki azt mondta, hogy simán lehet szülni, császárt csak akkor csinálnak, ha indokolt (mintha az első lenne), ill. lehethek összenövések, de ez elvileg nem probléma. Ja, a nagy 4, a kicsi 2 éves lesz.
2012. júl. 30. 21:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!