26 hetes babás vagyok, van olyan nap, hogy eléggé fáj a hasam, nem szúr fáj az egész. , a babát érzem mocorogni, úgyhogy baj nem lehet ugye? Vagy ez normális?
Szia!
Én is 26 hetes vagyok (holnap leszek 27.). Nekem is szokott fájni néha, főleg, ha lemegyek sétálni, vagy ha ledőlök és megfordulok. A baba nagyon sokat mozog, a héten már teljesen kitolta magát, szinte érzem a kis végtagjait! :)
Emiatt én nem aggódom, szerintem normális jelenség.
Te miket érzel?
Olyan mintha húzna a hasam,nehéz gondolom már van súlya.:)
Én hétfőn leszek 27 hetes és még nem igazán tudjuk mi lesz a pici.Nálatok?
Én is úgy gondolom, hogy már a súly miatt is érezzük ezt. Azért ha nem múlik el, és kellemetlen, akkor nézesd meg magad.
Nekünk kislányunk lesz. :) Vagyis nagyon remélem, mert már minden rózsaszín. A 16. és 20. heti uh-n is kislányt látott a doki, még mutatta a kis nuniját is. :)
Jövő héten megyünk 4D-re, már baromira várom.
Ti mentek? Vagy voltatok már, csak nem mutatta meg magát a babóka?
Voltunk 20 hetesen de nem mutatta meg magát,vagyis a doki azt mondta mintha nem lenne kuki.:D
De én erre nem merek még adni,és hátha bekukacosodik még,aminek nagyon örülnénk.:)
És nevetek van már?
Nekünk Lora vagy Noé.
Mikor mentek legközelebb dokihoz? Gondolom azért már szeretnétek tudni...
Szép neveket választottatok.
Nekünk Bianka lesz. :)
30. hét pikk-pakk itt van, és biztos megmutatja magát! :)
Igen, első baba, úgyhogy nagy az izgalom.
Nektek is első?
Te dolgozol vagy otthon vagy?
Én a 7. héttől itthon vagyok veszélyeztetettként. :(
Én is a 7.héttől ithol vagyok de nem vagyok veszélyeztetett csak 3 műszakban dolgoztam gyárban fizikai munkát.Igen nekünk is 1.baba már nagyon várjuk.:)
Úgy kaptunk volna időpontot 4d-re hogy utána 4-5 nap múlva 30hetes uh.Ezért feleslegesnek tartottam.:)
Majd írd meg, hogy kislány vagy kisfiú.
Boldog babavárást és készülődést!! :)
Ja, és kívánom, hogy elmúljon a has fájdalom.
Én is viszont kívánom neked...:)
Ha nem felejtem el megírom..:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!