36 hetes babás vagyok +19kg?
Figyelt kérdés
Súlyfeleslegem kb 1-2kg volt, normál súlyról indultam,60 kgról 171 cm vagyok, ez szerintetek mennyire ok?2012. szept. 21. 08:54
11/11 A kérdező kommentje:
hát nekem az asszisztens a dokinál említett egy "rejtett vizesedést" amiről persze senki nem hallott még..itt ott sztem van azért rajtam viz, de nem durva, 26. héten 10 kg már rajtam is volt simán, sőt sztem 12 is, de mostmár ennyi van és még van 3-4 hetem. lehet hogy már semmit se fogsz, de lehet hogy fogod a standardet hízni...ezt tényleg nem tudni...én visezedést illetően majd érdemben szülés után fogok tudni válaszolni, amikor látom majd mennyire változott meg a bokám, combom stb. én egyedül a combomon látom, hogy vastagodott, mivel mostmár összeszér és előtte nem így volt..mondjuk engem senki sem szid vagy iyesmi, az én dokim ebben más szemléletű, de ha odafigyelsz akkor tényleg nem lehet mit tenni és nem is éri meg ezen kattogni és diétázni...hiszen a babádról is szó van!
2012. szept. 23. 22:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!