Babás vagyok, vagy nem?
ez elég bíztató, pláne a sok fehér folyás ha magamból indulok ki..
szerintem ha holnap sem jön meg
akkor péntek reggel első vizeletből 10 es érzékenységű teszttel próbálkozz.
majd írd meg
én a nem várt napján teszteltem erős pozit, ja és nem reggeli pisiből, hanem estiből csináltam.
(az utolsó mensim május 21. volt a doki kb júni 6.-át mondott a fogantatás időpontjára)
szóval szerintem tesztelhetsz ma is, ha már nagyon izgulsz :) ha esetleg negatív lesz és nem jön meg holnap-holnapután sem akkor is tesztelj. attól függően lesz pozi a teszt, hogy mikor fogant meg a Csöpséged.
majd írd meg mi lett:)
Gratulálok!:)
Megkérdezhetem, hogy milyen erősségű tesztel teszteltél? nekem x-epil van..
Kedves kérdező! Én majdnem ugyanezeket a tüneteket produkáltam, mikor terhes lettem, bár én a terhességem alatt egyszer sem hánytam. A menstruáció elmaradása után kb 3 nappal teszteltem... Én X-epil-t vettem, nekem is erősebb volt a terhességi csík, mint a tesztcsík.
26 hkm
A 7es vagyok újra: mint írtam, nekem is ilyen tüneteim voltak. Görcsöltem, hányingerem volt, nem ettem szinte semmit és mellette nekem is elég folyásom volt. Hogy normális-e vagy sem, azt nem tudom, de nekem ugyanez volt. Csak éppen mi nem terveztük a babát...
26 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!