Babás vagyok, vagy nem?
Figyelt kérdés
Ma nem kellene megjönnie, pár napja hányingerem van, hányok, éjszaka is kijárok akár 2x is pisilni, a mellem fáj, feszül, de ma görcsöl a hasam és fehér folyásom van elég sok.. nem tudom már mire gondoljak.2012. aug. 8. 10:14
12/15 A kérdező kommentje:
hát.. mi se terveztük, de holnap kiderül..ha kimutatja ateszt
2012. aug. 8. 20:09
13/15 A kérdező kommentje:
Kétségbe vagyok esve.. teszteltem, de negatív lett.. Ha nem vagyok terhes, akkor miért nem jön meg és miért vannak tüneteim, ha meg terhes vagyok, miért nem mutatta ki.. :(
2012. aug. 9. 08:30
14/15 anonim válasza:
Reggeli vizeletből teszteltél? X-Epillel? Szerintem csinálj még egyet, később. Én (szintén a 7-es válaszoló) a 36. napon teszteltem, erős pozitívat. A menstruációm 28 naposról átállt 32 naposra v későbbire, és amikor nem jött meg, rá 3 napra teszteltem. Lehet, még korai volt a teszt és a baba nem termel még annyi hcg-t, hogy a teszt ki tudja mutatni... de nem tudom.
A mellfeszülés, hányinger, hányás viszont a terhesség előjele (ha eddig nem volt ilyen tüneted a menstruáció előtt v alatt- én pl mensi előtt és az 1. napon erős hányingerrel küszködtem mindig, sokszor hánytam, volt, hogy szinte egész nap nem ettem semmit)
15/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ! Nem, soha nem volt még ilyen.. Sokszor hittük már azt, hogy terhes vagyok, mert pár napot késett, de sohasem hánytam, nem fáj a mellem stb.. remélem, hogy tényleg csak ez az oka és van a pocakomba egy kisbaba:)
2012. aug. 9. 09:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!