Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Volt akinek a terhesség...

Volt akinek a terhesség elején egyik napról a másikra elmúlt a puffadás?

Figyelt kérdés
Ma vagyok 7 hetes,és elmúlt hirtelen a puffadás. Már reggel arra keltem. Van okom félni? Vagy ez normális? Előző babát elvesztettem,és meg vagyok ijedve. Jövő hét szerdán van csak időpontom dokihoz. Köszönöm.
2015. jan. 19. 06:25
❮❮ ... 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 ... ❯❯
 131/501 A kérdező kommentje:
Nekünk is remélem megmutatnak majd mindent,mert nem ismerem ezt a kórházat. Ma voltam vérvételen,beugrottam egy szívhang hallgatásra is :-). Mindent néznek most a vérből,mert mondtam ha már csapolnak,nézzenek meg mindent. Amúgy is jövő héten lett volna nagy vérvétel. Hétfőn megyek majd a védőnőhöz az eredményekért,hogy szerdán el tudjam vinni a dokinéninek. Már egyre kevesebbet alszok,sokszor kelek éjjel. Állítólag ez a végén szokott lenni. Hát már be vagyok zsongva,meg be is vagyok tojva :-)
2015. aug. 3. 17:01
 132/501 anonim ***** válasza:

Kitartast neked is, nincs mar sok hatra!!:))) laborba en szerdan megyek, aztan a 37. heten.

Neked nst mikor lesz?

2015. aug. 3. 21:09
 133/501 A kérdező kommentje:
Azt mondta a nőgyógyászom hogy szerdán megbeszéljük az Nst-t. De hát nem tudom,leszállt a hasam,és fájdogál is napok óta.de az eredményeim tökéletesek. A védőnő szerint csinálja a helyet lent a pici,készül kifele :-) be vagyok tojva :-)
2015. aug. 6. 12:59
 134/501 anonim ***** válasza:

Huha!:)) ne legyel betojva!!! 😉 minden rendben lesz ugy is! Mikorra vagy kiirva pontosan? Szerintem is termeszetes, hogy fajdogal a hasad! Gyakoratozik a méh! Neha mar en is erzek aprobb mensis gorcsot, de nagyon gyengen es par masodpercig!:)

Magneziumot szedsz meg?

Probald ki ha faj a pocakod, hogy letusolsz es a bal oldaladra fordulva pihensz!;)

2015. aug. 6. 15:13
 135/501 anonim ***** válasza:
Hogy vagy? Gorcsolgetsz meg?
2015. aug. 9. 08:04
 136/501 A kérdező kommentje:
Szia . Jól köszönöm. Hát úgy néz ki megint ideget nyomott a törpike :-). De egyik pillanatról a másikra elmúlt. Ma voltunk védőnőnél,szívhang rendben. Szerdán ultrahang,és lehet a héten lesz az első Nst. És mindenki szülni akar menni velem. Apás szülés lesz tuti.de anyósis el akar kísérni,ma meg a két nővérem is szólt hogy jönnek ők is be,szóljak éjjel is. Hát nézni fognak a kórházba ha ilyen díszkísérettel megyek. Azt hiszik valami fontos ember vagyok :-). Ilyenkor nem tudom mi a jó megoldás,mert ha nem szólok megsértődnek. Katasztrófa. Ti hogy vagytok?
2015. aug. 10. 21:44
 137/501 anonim ***** válasza:

Orulok, hogy jol vagytok! Velunk is minden rendben, hetfon megyek vegre dokihoz majdnem 6 het utan!!!ezek a nyari szabik...

Nalunk eldolt ki lesz bent, szerintem a mutos team!;) csaszaros leszek doki javaslatara..;)

En ugy tudom h egy szemely lehet jelen a szulesnel, tobb nem...

Pocakkal boldogulsz meg?

2015. aug. 11. 21:04
 138/501 A kérdező kommentje:
Miért lesz császár? Ja,a szülésnél csak a párom lesz bent. A csajok meg kint drukkolnak majd gondolom :-) nemet nem akarok mondani nekik,ha ott akarnak üldögélni,hát hajrá :-). Azt elfelejtettem írni hogy a magnéziumot még szedem,gondolom holnap megmondja a doki hogy meddig szedjem. Már én is izgulok mennyit nőttünk :-). Ma vettem két rövidnacit,mert mostanra már nem jók a régik :-). Ment combra,popsira is. Nálam a picúr belustult. Holnap a biztonság kedvéért visszük a csomagot magunkkal a vizsgálatra,ha bármi van,ne kelljen hazajönni,bár pályán fél óra,de bizti ami bizti :-) és lassan várhatjuk a lehűlést hurrá :-D
2015. aug. 11. 21:55
 139/501 anonim ***** válasza:

Eletkorom, elozmenyek es az a 6 ev miatt amit vartunk ra!:) doki szerint ne kockaztassunk semmivel!:) igaza van, szoval ezert lesz csaszar! Ha ő igy latja jonak nem vitatkozom! 😃😉

Nekem vegul is mindegy csak egeszseges legyen!!

Jovoheten megjon a kisagy is, kimosom majd amit meg kell es keeeeesz!!!

Jovoheten a korhazi cumot is osszerakom, hetfon meg doki! Alig varom!! Kivi vagyok mekkora mar a cejelmem! 😆

Te ma mesz??? Irj mi volt!:)

2015. aug. 12. 08:32
 140/501 A kérdező kommentje:

Szia. Ma voltunk,2kg 95 a picúr. Mondta a dokinéni hogy reméljük a front meghozza. Megkérdeztem,azt mondta +-10%-ot téved max az ultrahang. Hát jóllakott baba. Azt mondta nem dagi,hanem hosszú. Hát kíváncsi leszek. Kértem három hét múlva időpontot,mondta reméli ott már nem találkozunk :-). Képet nem kaptunk róla most,mert eldugta a pofiját. Meg mondta hogy van amikor megpróbálnak elfordulni,de hála az égnek erre már nem volt elég helye :-). most még türelmetlenebb lettem. Méhlepény oké,magzatvíz oké,méhszáj zárt. Nagyon izgultam hogy minden rendben legyen. Drukkolok nektek is :-).

Kicsit félek a szüléstől,de igyekszem majd kemény lenni :-)

2015. aug. 12. 22:53
❮❮ ... 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!