Volt akinek a terhesség elején egyik napról a másikra elmúlt a puffadás?
Kitartast neked is, nincs mar sok hatra!!:))) laborba en szerdan megyek, aztan a 37. heten.
Neked nst mikor lesz?
Huha!:)) ne legyel betojva!!! 😉 minden rendben lesz ugy is! Mikorra vagy kiirva pontosan? Szerintem is termeszetes, hogy fajdogal a hasad! Gyakoratozik a méh! Neha mar en is erzek aprobb mensis gorcsot, de nagyon gyengen es par masodpercig!:)
Magneziumot szedsz meg?
Probald ki ha faj a pocakod, hogy letusolsz es a bal oldaladra fordulva pihensz!;)
Orulok, hogy jol vagytok! Velunk is minden rendben, hetfon megyek vegre dokihoz majdnem 6 het utan!!!ezek a nyari szabik...
Nalunk eldolt ki lesz bent, szerintem a mutos team!;) csaszaros leszek doki javaslatara..;)
En ugy tudom h egy szemely lehet jelen a szulesnel, tobb nem...
Pocakkal boldogulsz meg?
Eletkorom, elozmenyek es az a 6 ev miatt amit vartunk ra!:) doki szerint ne kockaztassunk semmivel!:) igaza van, szoval ezert lesz csaszar! Ha ő igy latja jonak nem vitatkozom! 😃😉
Nekem vegul is mindegy csak egeszseges legyen!!
Jovoheten megjon a kisagy is, kimosom majd amit meg kell es keeeeesz!!!
Jovoheten a korhazi cumot is osszerakom, hetfon meg doki! Alig varom!! Kivi vagyok mekkora mar a cejelmem! 😆
Te ma mesz??? Irj mi volt!:)
Szia. Ma voltunk,2kg 95 a picúr. Mondta a dokinéni hogy reméljük a front meghozza. Megkérdeztem,azt mondta +-10%-ot téved max az ultrahang. Hát jóllakott baba. Azt mondta nem dagi,hanem hosszú. Hát kíváncsi leszek. Kértem három hét múlva időpontot,mondta reméli ott már nem találkozunk :-). Képet nem kaptunk róla most,mert eldugta a pofiját. Meg mondta hogy van amikor megpróbálnak elfordulni,de hála az égnek erre már nem volt elég helye :-). most még türelmetlenebb lettem. Méhlepény oké,magzatvíz oké,méhszáj zárt. Nagyon izgultam hogy minden rendben legyen. Drukkolok nektek is :-).
Kicsit félek a szüléstől,de igyekszem majd kemény lenni :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!