Volt akinek a terhesség elején egyik napról a másikra elmúlt a puffadás?
Figyelt kérdés
Ma vagyok 7 hetes,és elmúlt hirtelen a puffadás. Már reggel arra keltem. Van okom félni? Vagy ez normális? Előző babát elvesztettem,és meg vagyok ijedve. Jövő hét szerdán van csak időpontom dokihoz. Köszönöm.2015. jan. 19. 06:25
11/501 A kérdező kommentje:
Köszönöm jól. De nagyon aggódok :-( a puffadás és cicifájdalom megmaradt,a többi elmúlt. Messze van a szerda :-(
2015. jan. 23. 14:40
12/501 anonim válasza:
Minden rendben lesz!!! Nyugodj meg! Azzal csak magadnak ártasz ha idegeskedsz! Ráér az ember akkor idegeskedni ha baj van, addig meg minek?? Én most megfogadtam, hogy bizony ezt a babát meg fogom szülni és pont 😃 én február 9- én megyek legközelebb, az milyen messze van! 😃
13/501 A kérdező kommentje:
Nagyon bizakodok,és köszönöm hogy erőt adsz :-)
2015. jan. 23. 18:40
14/501 anonim válasza:
Írj, hogy mi volt uh-n! Szorítok érted!:)
15/501 A kérdező kommentje:
Szia. Minden rendben szépen nő a kis drágám. Nagyon megnyugodtam :-) köszönöm
2015. jan. 29. 08:28
16/501 anonim válasza:
Jupiiiiii! Látod kár stresszelni!! Akkor most hány hetes vagy? Mekkora a baba? Vannak még tünetek?
17/501 A kérdező kommentje:
Nincsenek tüneteim :-) de már nem félek miatta. 8hetes négy naposak vagyunk,és 21mm-esek :-) szép szívhanggal. Köszönöm hogy segítettél. :-) én is drukkolok értetek :-)
2015. jan. 29. 18:38
18/501 anonim válasza:
Szia! Voltam uh-n, 13 mm-es a baba és csodás a szívhangja!! 😃😃😃
Hogy vagy?
19/501 A kérdező kommentje:
Gratula :-) jól köszönöm. Már nagyon várom a következő uh-t.
2015. febr. 6. 14:18
20/501 anonim válasza:
Köszi! Én 2 hét múlva megyek újra!:) most vagyok 8 hetes. Majd írj, hogy mi volt! Hogy vagy amúgy?:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!