Volt akinek a terhesség elején egyik napról a másikra elmúlt a puffadás?
Szoval mindegyiktol.
A fozelekek johetnek nala is, abbol becsokol 1 uveggel de keverek hozza olykor sinlac-ot is meg vizet. Kap mar majat, tojast es joghurtot. A heten sajtot kostol.
Szia. Hogy vagytok?
Hogy ízlik a sajt a kisasszonynak?
Zolika rövidtávon totyog. Nagyon édes és boldog tőle. Uh folyamatosan a seggében vagyok :-D
De még gyakorolja az egyensúlyozást kint mindig a sámlinál. Tökéletesíti biztos :-D
Szia! Vegul a turot probaltuk, gyumolcsel evett mar 2-3 kanallal de at kellett pasziroznim mert nem csipi a darabkas dolgokat. Szerintem izleni fog elobb utobb!;)
Spenotot is szereti!!!! En is!;)
Mar Viki is felall ahol meg tud ugy kapaszkodni, indul a veszelyes uzem. Lehet par nap es maszni fog, aminek jobban orulnek mert feltem hogy felfazik a parkettan.. Igy egyfeszt abbol allok, hogy teszem vissza a szonyegre vagy a habtapira. Foga meg nincs, vidzont most par ejszakat vegig aludt ami remelem rendszer lesz.
Jarunk mostanaban ringatora egy konyvtarba a varosba, imadja!;)
Minap felavattuk a pancsolot a kertben, na az meg isssteni volt!! Akkorat pancsizott, uszott stb.
Ugyes Zolika, biztos cukker ahogy totyog!;))) kutyakkal haverok mar?
Szia.
Igen,haverok a kutyukkal,imádja őket.
Ma kezdett el Zolika aktívabban totyogni,de folyamatosan. Nagyon cuki és veszélyes.
Ti hogy vagytok?
Szia! Koszi mi is jol vagyunk! Viki is felall mar ahol csak tud! Igen veszelyes mert olykor elfelejt kapaszkodni aztan dol borul es megy a bomboles!:( de sajna ez egy ilyn korszak. Megallithatatlanok!! Mar 1x volt pancsika a medenceben amit kapott, huuuu hat imadta!! Sajnos mostanaban nincs az az igazi meleg. De biztos lesz meg 30 fok nyaron 😂
Foga meg mindig nem bujt ki es rettento szenved tole( mg en is).
Az ejszakakat egy ideje ataludja, csak ugye sokszor felsir a foga miatt.:(
Egyre hosszabbakat alszik foleg delutanonkent, neha 3 ora hossza is besikerul!!;)) na ilyenkor en is pihizek vele a nagyagyon.:)
Szia.hát Zolika elindult. Kis távokat megtesz. Nagyon édi,és veszélyes :-D
Már egyre kevesebb tápit eszik,inkább babakajcsizik. Ő is szenved éjjel is a foga miatt. Remélem lassan Vikinek is lesz,lesz eredménye a szenvedésének :-(
Hát igen,pancsi nekünk se lesz mostanában sajnos kint. De majd jön a jóidő.
Nagyon ugyes Zolika!!!! Mindig is tudtuk higy ugyes!;)))
Mennyi tapikat eszik? Viki kb 600 milli korul naponta. Sajnos nathas lett a fogzas miatt, laz stb..:( ma elvittem dokihoz, picit piros a torka meg folyik nagyon az orra! Szornyu ejszakank volt tegnap,ez kell az amugy is problemas ejszakakhoz!:(
De 1 nap alatt is javult nar de szerintem engem is lefertozott mert kezd fajni a torkom.:((
Szerdan mentunk volna statuszta a 9 hosra de ma letudtuk. 8900 gramm meg 73 cm puniella. 😉😀
Sziaaaa! Koszonjuk jol vagyunk, mindketten meggyogyultunk!:)
Tenyleg katasztrofa volt az orrszivas eleinte, foleg ejszaka, de ez vsak az elso ejjel fordult elo.
Zolika nagyon ugyes kisfiu!!! Biztos tok cuki h jon-megy!!
Viki engem terrorizal! Csapkod, tepi a hajam, majd kiszedi a fogaimat, ugy csipked h tiszta lila folt a karom, akkor igy morzsolja vagy hogy... Na akkor nem sok hijja es bet.jok! De nem erti meg h faj es nem szabad, egyszeruen kinevet.
Felall ő is mindenhol most mar egyre konnyebben es olykor elengedi amine kapaazkodik. Probal egYensulyozni de popsihupp a vege. Mi egyelore a teraszon pancsolunk, nem voltunk a balcsin még.
Most a kiflicsucskot es egyeb ragcsaval kiserletezunk meg a darabkas etellel. Mar nem oklendezik annyira, viszont imadja a hazi kosztot! Hozatom a menut minden nap es alevesembe mindig bele eszik! Mindegy mi, kiveve bab es ilyesmi. De falja a nagy kanallal!!!;))))
Ugyesen tapsol, mutogat meg hablatyol h mit akar. Jarunk ringatora, azt is imadja.:) hal istennek nem nagyon vesz igy a szajaba dolgokat mint Zolika, de azert megkostol ezt-azt.
Jajj es ugyesen mutatja ha haj van a kezen!!:))) 😂
Szia! Hogy vagytok? Nathabol gyorsan sikerult kilabalni? Fut mar a legeny??:)))
Viki meg csak kiserletezget olYkor h kapaszkodas nelkul all de csak par masodperc szokott lenni. :)
Eszik mar eleg sok mindent, ugyesen csippenti fel a darabkas kajat, pl fot tojassargajat szokott kapni, ezt villaval osszetorom es szereti!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!