Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Volt akinek a terhesség...

Volt akinek a terhesség elején egyik napról a másikra elmúlt a puffadás?

Figyelt kérdés
Ma vagyok 7 hetes,és elmúlt hirtelen a puffadás. Már reggel arra keltem. Van okom félni? Vagy ez normális? Előző babát elvesztettem,és meg vagyok ijedve. Jövő hét szerdán van csak időpontom dokihoz. Köszönöm.
2015. jan. 19. 06:25
 481/501 anonim ***** válasza:

Szoval mindegyiktol.

A fozelekek johetnek nala is, abbol becsokol 1 uveggel de keverek hozza olykor sinlac-ot is meg vizet. Kap mar majat, tojast es joghurtot. A heten sajtot kostol.

2016. máj. 24. 23:55
 482/501 A kérdező kommentje:

Szia. Hogy vagytok?

Hogy ízlik a sajt a kisasszonynak?

Zolika rövidtávon totyog. Nagyon édes és boldog tőle. Uh folyamatosan a seggében vagyok :-D

De még gyakorolja az egyensúlyozást kint mindig a sámlinál. Tökéletesíti biztos :-D

2016. jún. 2. 22:14
 483/501 anonim ***** válasza:

Szia! Vegul a turot probaltuk, gyumolcsel evett mar 2-3 kanallal de at kellett pasziroznim mert nem csipi a darabkas dolgokat. Szerintem izleni fog elobb utobb!;)

Spenotot is szereti!!!! En is!;)

Mar Viki is felall ahol meg tud ugy kapaszkodni, indul a veszelyes uzem. Lehet par nap es maszni fog, aminek jobban orulnek mert feltem hogy felfazik a parkettan.. Igy egyfeszt abbol allok, hogy teszem vissza a szonyegre vagy a habtapira. Foga meg nincs, vidzont most par ejszakat vegig aludt ami remelem rendszer lesz.

Jarunk mostanaban ringatora egy konyvtarba a varosba, imadja!;)

Minap felavattuk a pancsolot a kertben, na az meg isssteni volt!! Akkorat pancsizott, uszott stb.

Ugyes Zolika, biztos cukker ahogy totyog!;))) kutyakkal haverok mar?

2016. jún. 2. 22:34
 484/501 A kérdező kommentje:

Szia.

Igen,haverok a kutyukkal,imádja őket.

Ma kezdett el Zolika aktívabban totyogni,de folyamatosan. Nagyon cuki és veszélyes.

Ti hogy vagytok?

2016. jún. 10. 22:55
 485/501 anonim ***** válasza:

Szia! Koszi mi is jol vagyunk! Viki is felall mar ahol csak tud! Igen veszelyes mert olykor elfelejt kapaszkodni aztan dol borul es megy a bomboles!:( de sajna ez egy ilyn korszak. Megallithatatlanok!! Mar 1x volt pancsika a medenceben amit kapott, huuuu hat imadta!! Sajnos mostanaban nincs az az igazi meleg. De biztos lesz meg 30 fok nyaron 😂

Foga meg mindig nem bujt ki es rettento szenved tole( mg en is).

Az ejszakakat egy ideje ataludja, csak ugye sokszor felsir a foga miatt.:(

Egyre hosszabbakat alszik foleg delutanonkent, neha 3 ora hossza is besikerul!!;)) na ilyenkor en is pihizek vele a nagyagyon.:)

2016. jún. 11. 16:11
 486/501 A kérdező kommentje:

Szia.hát Zolika elindult. Kis távokat megtesz. Nagyon édi,és veszélyes :-D

Már egyre kevesebb tápit eszik,inkább babakajcsizik. Ő is szenved éjjel is a foga miatt. Remélem lassan Vikinek is lesz,lesz eredménye a szenvedésének :-(

Hát igen,pancsi nekünk se lesz mostanában sajnos kint. De majd jön a jóidő.

2016. jún. 13. 13:30
 487/501 anonim ***** válasza:

Nagyon ugyes Zolika!!!! Mindig is tudtuk higy ugyes!;)))

Mennyi tapikat eszik? Viki kb 600 milli korul naponta. Sajnos nathas lett a fogzas miatt, laz stb..:( ma elvittem dokihoz, picit piros a torka meg folyik nagyon az orra! Szornyu ejszakank volt tegnap,ez kell az amugy is problemas ejszakakhoz!:(

De 1 nap alatt is javult nar de szerintem engem is lefertozott mert kezd fajni a torkom.:((

Szerdan mentunk volna statuszta a 9 hosra de ma letudtuk. 8900 gramm meg 73 cm puniella. 😉😀

2016. jún. 13. 22:04
 488/501 A kérdező kommentje:
Szia. Hogy van a nagylány? Remélem meggyógyultatok már. Időközben Zolika is beteg lett,orsszívás stb...katasztrófa volt. De már rendben van. És elindult :-) néha leül,de kapaszkodás nélkül feláll és megy tovább. Tegnap voltunk magán ortopéd dokinál,minden rendben van :-) rohangálhatok utána,a kutyákat terrorizálja stb.... Meg akar mindent enni,a kavicstól,a rohadt cseresznyéig. De nagyon jó fiú. Ügyesen buszozunk már,csavargunk,egy hangja nincs. Lassan megtámadjuk a balcsit. Voltunk egy ismerősnél medencézni,hát olyan mint a kacsa nagy vízben is. Ti voltatok valamerre már?
2016. júl. 2. 11:32
 489/501 anonim ***** válasza:

Sziaaaa! Koszonjuk jol vagyunk, mindketten meggyogyultunk!:)

Tenyleg katasztrofa volt az orrszivas eleinte, foleg ejszaka, de ez vsak az elso ejjel fordult elo.

Zolika nagyon ugyes kisfiu!!! Biztos tok cuki h jon-megy!!

Viki engem terrorizal! Csapkod, tepi a hajam, majd kiszedi a fogaimat, ugy csipked h tiszta lila folt a karom, akkor igy morzsolja vagy hogy... Na akkor nem sok hijja es bet.jok! De nem erti meg h faj es nem szabad, egyszeruen kinevet.

Felall ő is mindenhol most mar egyre konnyebben es olykor elengedi amine kapaazkodik. Probal egYensulyozni de popsihupp a vege. Mi egyelore a teraszon pancsolunk, nem voltunk a balcsin még.

Most a kiflicsucskot es egyeb ragcsaval kiserletezunk meg a darabkas etellel. Mar nem oklendezik annyira, viszont imadja a hazi kosztot! Hozatom a menut minden nap es alevesembe mindig bele eszik! Mindegy mi, kiveve bab es ilyesmi. De falja a nagy kanallal!!!;))))

Ugyesen tapsol, mutogat meg hablatyol h mit akar. Jarunk ringatora, azt is imadja.:) hal istennek nem nagyon vesz igy a szajaba dolgokat mint Zolika, de azert megkostol ezt-azt.

Jajj es ugyesen mutatja ha haj van a kezen!!:))) 😂

2016. júl. 2. 22:58
 490/501 anonim ***** válasza:

Szia! Hogy vagytok? Nathabol gyorsan sikerult kilabalni? Fut mar a legeny??:)))

Viki meg csak kiserletezget olYkor h kapaszkodas nelkul all de csak par masodperc szokott lenni. :)

Eszik mar eleg sok mindent, ugyesen csippenti fel a darabkas kajat, pl fot tojassargajat szokott kapni, ezt villaval osszetorom es szereti!:)

2016. júl. 15. 22:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!