Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Volt akinek a terhesség...

Volt akinek a terhesség elején egyik napról a másikra elmúlt a puffadás?

Figyelt kérdés
Ma vagyok 7 hetes,és elmúlt hirtelen a puffadás. Már reggel arra keltem. Van okom félni? Vagy ez normális? Előző babát elvesztettem,és meg vagyok ijedve. Jövő hét szerdán van csak időpontom dokihoz. Köszönöm.
2015. jan. 19. 06:25
❮❮ ... 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 ... ❯❯
 361/501 anonim ***** válasza:

Nalunk is ez van!:)) megy a duma, es mar nem csak mosolyog hanem hangosan kacag! En is meg tudnam zabalni.;)

Zolika azota is forgolodik?

2015. dec. 10. 12:30
 362/501 A kérdező kommentje:
Pár napig nem,aztán meg háromszor egymás után. Gondolom amikor eszébe jut,vagy valami nagyon kell neki :-D
2015. dec. 10. 20:38
 363/501 A kérdező kommentje:

Tegnap egyet fordult,meg van bolondulva a dörmi maciért 😄. Oda kell rá figyelnünk,mert ha a lábunkra fektetjük fel akar ülni,ha a kádban megfordítom akkor meg fel akar állni. Nem tudom honnan akar elkésni. A kiskádat persze kinőtte,nem tudom mit fogunk kitalálni 😄. Ma megyünk csavarogni,remélem jól fogja viselni.

Ti hogy vagytok? Pocakja azóta is rendben?

2015. dec. 13. 10:21
 364/501 anonim ***** válasza:

Viki is imad ucsorogni na meg allni is szeretne de azt nem hagyjuk, persze ugy, hogy honaljban tartjuk es alig er a foldhoz a laba de akkor se!:))

Pocak 1-2 puki erejeig fesziti de kijon es okes!:)

Most szoktatom ha nappal alszik akkor hason legyen, amugy utalja:(

Jo csavargast nektek! Mi is megyunk keso delutan teazni az adveni vasarba!;)

2015. dec. 13. 12:33
 365/501 A kérdező kommentje:
Szia. Hát beszartam. Szoktam figyelni hogy Zolika veszi e a levegőt,és nem vette. Meglöktem és akkor se. Kiabáltam a páromnak és akkor vett újra. Úgyhogy ma megy párom kölcsönözni légzésfigyelőt. Nagyon mélyen aludt,sokkot kaptam.
2015. dec. 15. 13:00
 366/501 anonim ***** válasza:
Huuuu!:( ez nappal tortent? Biztos vett ő csak nagyin aprot es ritkan! Hidd el ha nem vesz levegot egy kiabalas miatt nem veszi ujra, de jobb ha szereztek ilyen esetben egy figyelot!
2015. dec. 15. 20:34
 367/501 A kérdező kommentje:
Nyugodtabb leszek ha lesz,főleg hogy három műszakban van a párom. De ha besípol se tudom mit kell csinálni,remélem nem kerül rá sor...
2015. dec. 15. 21:24
 368/501 anonim ***** válasza:

Azert mondjak, hogy a legzesfigyelo akkor er valamit ha tudsz ujraeleszteni szakszeruen!:(

En hiaba tanultam, igaz felnotteken nem csecsemokon, tuti panikba esnek! Legyen az akarki.

2015. dec. 15. 22:30
 369/501 A kérdező kommentje:
Igen,utána néztem. De megnyugtat hogy van. Aztán bízok benne hogy nem fog riasztani. De így majd át tudom szoktatni néha hanyatt alvásra,nem fogok berohangálni hozzá két percenként. Persze ő meg hanyatt nem szeret aludni,amit nem is bántam a bukás miatt. Nem gondoltam hogy ennyire betegesen félteni fogom.
2015. dec. 16. 10:26
 370/501 anonim ***** válasza:

Viki meg csak haton alszik. Neha ha nem bufizik ejszaka akkor oldalra fektetem, de fel perc utan mar haton van!:)))

Nekemmeg lassan a kisagyba kellene szoktatnom!;)

Nagyon jokat alszunk a nagyagyban!😆

2015. dec. 16. 16:11
❮❮ ... 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!