Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Volt akinek a terhesség...

Volt akinek a terhesség elején egyik napról a másikra elmúlt a puffadás?

Figyelt kérdés
Ma vagyok 7 hetes,és elmúlt hirtelen a puffadás. Már reggel arra keltem. Van okom félni? Vagy ez normális? Előző babát elvesztettem,és meg vagyok ijedve. Jövő hét szerdán van csak időpontom dokihoz. Köszönöm.
2015. jan. 19. 06:25
❮❮ ... 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 ... ❯❯
 371/501 A kérdező kommentje:
Én becsempészem hozzánk hajnalban,imádok hozzábújni,nagyon cuki. Csak olyankor nem tudok rendesen aludni,nehogy ráfeküdjünk vagy valami :-D
2015. dec. 16. 16:20
 372/501 A kérdező kommentje:
De amint kicsit nagyobb lesz itt fog héderezni közöttünk tuti :-) Nem hajlandó hanyatt aludni,három után feladtam. Viszont így meg le fog mászni a légzésfigyelő párnáról. Teljesen tanácstalan vagyok. Direkt rákérdeztem mielőtt párom kikölcsönözte,hogy jó e mászós hason alvó babának. De azt nem mondták hogy majd körbe kell barikádozni a gyereket hogy ne másszon le... Már meg is bántam.
2015. dec. 16. 23:00
 373/501 anonim ***** válasza:

Elvileg az egesz matrac feluleten erzekelnie kell!

Viki meg hason utal lenni!:( max 2 percet bir ki

2015. dec. 17. 14:15
 374/501 A kérdező kommentje:

Párnát kölcsönöztünk. De rajta maradt a babus. Más típust nem lehetett kölcsönözni csak előjegyzésre.

Nappal Zolika szeret bárhogy lenni,de aludni kizárólag hason. Hanyatt max mellettem alszik ha elalszik szopi közben. Ma nagyon jó napja van. Eszik alszik játszik. Sikít dumál behalás cuki 😄. Szopizás megy?

2015. dec. 17. 16:28
 375/501 anonim ***** válasza:

Orulok, hogy jol erzi magat!

Mi is jol vagyunk, pocak fajas muloban. Viki is eszik alszik es jatszik! Nagyokat kacag es ugy dumal, hogy alug birom ki rohoges nelkul!

Persze, megy a szopi, van hogy 4-5 orankent akar csak enni!

Sokat csavargunk nappal amiota setalni nem tudunk ebben a trutyi idoben.

Te mikor probalod majd meg a kostoltatast? Alma, barack stb

2015. dec. 17. 20:53
 376/501 A kérdező kommentje:

Akkor nagyon jó a tejcid :-)

Már nagyon agyalok rajta,de nem tudom mivel kezdjem. Hétfőn jön a védőnő rákérdezek hogy adjak e meg h mit. A gyümölcs biztos jól jönne már neki.

2015. dec. 18. 12:24
 377/501 anonim ***** válasza:

Kivancsi vagyok mit mond! Az en vedonom azt mondha h 5 honapos koraig semmit csak anyatejet! Ebben nem hallgatok ra, amugy sincs gyereke... Meg 3 eve vedono, szoval nincs evtizedes tapasztalata...

Mi januartol esszuk majd az almat, barackot.

2015. dec. 18. 17:24
 378/501 A kérdező kommentje:
Hát ez a csaj meg most végzett a sulival,és egyből kezdett....nem tudom mit fog mondani ha tud...
2015. dec. 18. 17:57
 379/501 A kérdező kommentje:
A régi meg 40 év után ment el...
2015. dec. 18. 17:58
 380/501 anonim ***** válasza:

Neki biztos tobb tapasztalata volt! De mar ti is nagyok vagytok, nem sok szukseg van rajuk! Pl en egyszer sem kerdeztem tole semmit mikor jott hetente... Egeszsegugyben dolgoztam en is, meg sok evvel ezelott tanultam csecsemogondozast, illetve inkabb anyum kerdeztem ha bizonytalan voltam, csak 4 gyereket szult!:)))

Ő mondta h batyam mar 2.5 honaposan igy ette a fozeleket mint a sicc!:)))

2015. dec. 19. 21:41
❮❮ ... 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!