Volt akinek a terhesség elején egyik napról a másikra elmúlt a puffadás?
Elvileg az egesz matrac feluleten erzekelnie kell!
Viki meg hason utal lenni!:( max 2 percet bir ki
Párnát kölcsönöztünk. De rajta maradt a babus. Más típust nem lehetett kölcsönözni csak előjegyzésre.
Nappal Zolika szeret bárhogy lenni,de aludni kizárólag hason. Hanyatt max mellettem alszik ha elalszik szopi közben. Ma nagyon jó napja van. Eszik alszik játszik. Sikít dumál behalás cuki 😄. Szopizás megy?
Orulok, hogy jol erzi magat!
Mi is jol vagyunk, pocak fajas muloban. Viki is eszik alszik es jatszik! Nagyokat kacag es ugy dumal, hogy alug birom ki rohoges nelkul!
Persze, megy a szopi, van hogy 4-5 orankent akar csak enni!
Sokat csavargunk nappal amiota setalni nem tudunk ebben a trutyi idoben.
Te mikor probalod majd meg a kostoltatast? Alma, barack stb
Akkor nagyon jó a tejcid :-)
Már nagyon agyalok rajta,de nem tudom mivel kezdjem. Hétfőn jön a védőnő rákérdezek hogy adjak e meg h mit. A gyümölcs biztos jól jönne már neki.
Kivancsi vagyok mit mond! Az en vedonom azt mondha h 5 honapos koraig semmit csak anyatejet! Ebben nem hallgatok ra, amugy sincs gyereke... Meg 3 eve vedono, szoval nincs evtizedes tapasztalata...
Mi januartol esszuk majd az almat, barackot.
Neki biztos tobb tapasztalata volt! De mar ti is nagyok vagytok, nem sok szukseg van rajuk! Pl en egyszer sem kerdeztem tole semmit mikor jott hetente... Egeszsegugyben dolgoztam en is, meg sok evvel ezelott tanultam csecsemogondozast, illetve inkabb anyum kerdeztem ha bizonytalan voltam, csak 4 gyereket szult!:)))
Ő mondta h batyam mar 2.5 honaposan igy ette a fozeleket mint a sicc!:)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!