Volt akinek a terhesség elején egyik napról a másikra elmúlt a puffadás?
Ez párna amire rá kell fektetni. De holnap jön már amit a matrac alá kell tenni,nagyon várom :-)
12.-én megyünk oltásra,két szurit kap,meg a rota ellenit.
Ha korábban kelünk nyolc körül,akkor alszik 10 körül,utána dél körül,meg délután kétszer háromszor. Kb egy órát szokott max aludni. Aztán nyolckor fürcsi,evés alvás. De aztán felkel és csorog a nyála. Utána olyan 11 körül max elalszik. Pár napja kel éjjel kettőkor,aztán hatkor. Most alszik,még nem kelt fel,de ma nem is szenvedett az ínyével. Nálatok hogy alakul?
Mi is 12-en megyunk oltasra!:) szinten 2 a combiba meg az utolso rota, ami mar a hutoben csucsul!:)
Nalunk is hasonlo kepp alakul.
Reggel 8 korul kelunk, rendbe teszem aztan 8:30- korul eszik.10 korul alszik,12-13 korul 4-5 fele fel-fel orakat max! 7- fel 8 furcsi, es altatas ami 9-10 korul sikerul. Majd 2x kel enni ejszaka.2-3 ora meg 5-6 ora fele.
Szoval igy.:) es persze mindig eszi az oklet es jon a nyala.
BUÉK!:)))
Akkor már ő is fogzik :-D
Buék <:o)
Szia. Igen,Babysense 2. Végre kényelmesen alszik Zolika,én meg nyugodtabban.
Ma tiszta nyunya,egész nap eddig cicizik meg alszik. Nálatok mi újs?
Szia! Minden okes velunk!;)
Jovohet szerdan megyunk oltasra!
Tegnap elvittem Vikit devenyes gyogytornaszhoz, de minden okes vele csak kicsit feszes az egyik vallizma. De van egy gyogymasszor ismerosom es o mutatott tornagyakorlatokat amiket mar csinalunk egy ideje es nagyon sokat javult, igy nem kell hordani csak itthon gyomoszolom!
Most epp nem akar aludni delutN, pedig mar total faradt! Este jokat alszunk,9- reggel fel8-8 ig!
Veletek mizujs? Milyen az uj figyelo?
Szia:-). Már aggódtam értetek :-)
És hogy vetted észre?
Jó a figyelő,eddig azért riasztott mert elfelejtettük lekapcsolni.
Zolika 7,5 kg. De nem dagi,csak erős. Hasról hátra fordul,és vissza. Ugrál mint a béka,és mászó lépéseket tesz. Nagyon durva.. Nagyon kell rá vigyázni a járókába főleg.
12.-én megyünk oltásra,kíváncsi leszek a mozgására mit mond a dokinéni.
Zolika elalszik este fürdés után,aztán felkel,és kakil 10 körül.... Ma is most épp. Hát ez van. Majd egyszer elalszik....:-)
Ugy vettem eszre, hogy utalt hason lenni es a kezeit kifeszitette oldalra meg nem tette le a fejet csak a jobb oldalra. Kozbe persze orditott. Na igy indult. Aztan elkeztem az csinalni amit az ismerosom mutatott, na onnantol kezdve nagyon sokat javult!:))
mi is 12-en megyunk oltasra!!
Viki tegnap 6300 grammocska volt. Olyan csülkei vannak..;))) imadom
Ő meg csak oldalra fordul, neha hasrol hatra.
Nincs még elkésve sehonnan :-) Zolika elvette tőlem tegnap a babavizes cumisüveget,és egyedül iszik. Ma meg már mászásból próbálja letenni a seggét,ülni szeretne,persze nem hagyom...Nem tudom hova rohan. Bár én is, meg az apja is hamar fejlődtünl biztos összeadódott :-D
Majd írd meg hov bírta a kisasszony a szurit
Zolika gondolom üvölteni fog.... Ezt nagyon utálom. Jó lenne ha meg kéne csak enniük :-) adtál már valami hamit a babusnak? Én még nem mertem,de úgy néz amikor eszünk,meg nyammog,sajnálom,lehet kap majd valamit mégis :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!