Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Volt akinek a terhesség...

Volt akinek a terhesség elején egyik napról a másikra elmúlt a puffadás?

Figyelt kérdés
Ma vagyok 7 hetes,és elmúlt hirtelen a puffadás. Már reggel arra keltem. Van okom félni? Vagy ez normális? Előző babát elvesztettem,és meg vagyok ijedve. Jövő hét szerdán van csak időpontom dokihoz. Köszönöm.
2015. jan. 19. 06:25
❮❮ ... 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 ... ❯❯
 311/501 A kérdező kommentje:

A kisasszonytól behalok komolyan :-) csudiszép és csudicuki :-)

Én minden éjjel csokit eszek,eddig úgy tűnik Zolikának nincs ezzel gondja. De furcsa mód,a babos dolgoktól sem. Eddig.

2015. nov. 13. 21:20
 312/501 anonim ***** válasza:
En is eszem napi 1-2 bonbont, viszont semmi megerolteto fuszeres kajat nem merek meg enni mert mindjart megerzi Viki pocakja. Remelem h egy darabig marad ez a viszonylag jo ido mert orakat setalunk es nagyokat alszik.
2015. nov. 14. 18:41
 313/501 A kérdező kommentje:
Mi is voltunk ma is,mert apa éjszakás most,aludt,Zolika meg sikonyált dumált,aztána szobánk ajtaja nem volt feltéve,mert a parkettázás után gyalulni kellett belőle. Ma megtörtént,mert mondtam a páromnak hogy Zolikát nem lehet csendben tartani,de nem is akarom. De őt se akarom felkelteni,de nem akarom ölben tartani amíg alszik az apja,a járókában jól eljátszik. Ma úgy elfáradt megint,hogy egyszer csak azt vettem észre hogy alszik :-)
2015. nov. 14. 20:28
 314/501 A kérdező kommentje:
Milyen színű a kisasszony szeme? Jól látom barna?
2015. nov. 17. 22:49
 315/501 anonim ***** válasza:

Szioka!:)

Ugy nez ki, hogy barna lesz vagy mar most is az!:) olyan kekes volt mikor szuletett!:) az apukaja barna szemu en meg kek, legalabb vmit orokol belole is mert amugy kikopott ram hasonlit!;))))

Nalatok?

Ma megkapta a 2 honapos vedooltasokat plusz a rotat. Hat a 2.szurinal olyan elvorosodott fejjel orditott h majd belehaltam!:( de gyorsan megvigasztaltam, fel perc mulva mar tudtunk is beszelgetni a dokival, amikor oltoztettem mar gagyaraszott!;)

11- ota kint vagyunk setalni, csodas az ido most!

2015. nov. 18. 14:11
 316/501 A kérdező kommentje:

Szegény :-( a rota valami ampulla? Nem injekció ugye akkor?

Nálunk tiszta apja,rám nem is hasonlít,de ezek szerint a szeme színe se lesz olyan,én barna a párom zöld szemű. Ha ilyen hamar barnul akkor nálunk zöld lesz bizti. De még olyan sötétkékes szürke vagy hasonló :-D

Mi ma vásárolni voltunk mert kinőtte a háromhós cuccokat,3-6hóig rucikat vettünk. Meg egy rakat pelenkát :-). Bevittem kenguruba,tartottam azért a hátát meg popóját. Megéhezett a tesco közepén,adtam neki lefejt tejcit, büfizett,és aludt. Tök édi volt :-D Bementünk még tesómékhoz,megdajkálták,hazafele megint aludt. De nyugtalanul alszik nálatok is? Dünnyög,mire beérek alszik tovább.

2015. nov. 18. 21:42
 317/501 anonim ***** válasza:

Nalunk egesz jol alszik miota adom neki a chamomilla homeos bogyot!:)

Par nap kellett mire hatott de tenyleg bevalt!;)

Szegeny tegnap estere belazasodott, kapott kupot, aludt egy nagyot! Este 10-kor kelkelt, evett egy jot es mar rendbe is volt!:)

Meg igy kiutve nem lattam, nagyon feltettem...:(

A rotat szajon at adjak be kiskanal segitsegevel.

Mi meg nem voltunk kozosen vasarolni, mindig vigyaz ra kint a parom, legalabb addig is levegon van! :)

2015. nov. 19. 08:10
 318/501 A kérdező kommentje:

Szegény a szuritól lázasodott be mi?

Zolika is alszik,nem kel fel,csak dünnyög. De majd kedden rákérdezek a védőnőnél. Érdekes most alszik a járókába és nem csinálja. Gondoltam arra is hogy melege van. Milyen ruciban alszik a kicsi?

Zolika dodyba meg rugiba,és be is takarom. De van 24-25 fok este a szobájában.

2015. nov. 19. 11:26
 319/501 anonim ***** válasza:

Nalunk 22-23 fok van. Hosszu ujju body meg tipego van rajta es takaro.

Most izzadt csak le hajnalban, amugy sose szokott.

2015. nov. 19. 15:26
 320/501 A kérdező kommentje:
Akkor én túlöltöztetem nem? Olyan nehéz így hogy nem tudja mondani :-D
2015. nov. 19. 15:40
❮❮ ... 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!