Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Volt akinek a terhesség...

Volt akinek a terhesség elején egyik napról a másikra elmúlt a puffadás?

Figyelt kérdés
Ma vagyok 7 hetes,és elmúlt hirtelen a puffadás. Már reggel arra keltem. Van okom félni? Vagy ez normális? Előző babát elvesztettem,és meg vagyok ijedve. Jövő hét szerdán van csak időpontom dokihoz. Köszönöm.
2015. jan. 19. 06:25
❮❮ ... 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 ... ❯❯
 281/501 anonim ***** válasza:

Remelem hamar helyre jon a cici, biztos nem kellemes, foleg ha a karodba is kisugarzik!:(

Mar en is varom, hogy mozogjak!:) biztos furcsa lesz majd 1 ev utan!:))

En meg arra vagyom, hogy egy nagy kad, habos melegvizben lubickoljak!:) az se volt 1 eve mar...;)

Nalunk ez az esti elalvas meg most se megy! Lehet rendszer lesz belole, hogy delutan 4-5 oratol este 11- ig egy szemet se alszik!

De most bizom az oraatllitasban!!!;)

2015. okt. 24. 07:37
 282/501 A kérdező kommentje:
Szia. Egy nap alatt helyrehoztuk a cicit :-). Meleg zuhi,etetés,fejés. Ez volt egész nap,estére tök jó lett. Azóta rendben vagyok. Zolika is keveset alszik már napközben,de ma pl többet. Bár vendégeink voltak,szerintem többször elfáradt :-). Én is bízok abban hogy most korábban fog aludni az óraátállítás miatt,hát kiderül,még cicizik. De hisztis,furcsa neki az új fürdési idő tuti. Én már fürödtem végre kádban :-). De nem múlt el ez a lezáró folyás,de a dokinéni zöld utat adott a házaséletre és a fürcsire is. Kedden megyünk védőnőhöz,remélem nem felejtem el a rotát megkérdezni. Majd írd meg hogy telt az estétek :-) remélem nyugisan,drukkolok :-)
2015. okt. 25. 20:29
 283/501 anonim ***** válasza:

Szuper, hogy helyre is jott 1 nap alatt!:)

Nekem mar egyaltalan nem feszul a mellem, nem is ertem, higy van benne ennyi tej!:)

Az orabatallitas inkabb engem viselt meg! En jo gyerek lennek mert hamar kidolok es almosodok...;)

Vikit most 2 napja a hasfajas kinozza, ma szinte nem is aludt csak 1 orat delutan amikor setaltunk.

Majd meselj, higy milyen az uj vedono!

Nekunk fiatal a csajszi, aranyos meg segitokesz es nem is olyan butuska pedig nincs meg gyereke. Jovoheten megtanitja a masszazst! Biztis elvezi majd Viki...;)

Fura lesz a hazaselet, foleg higy kezdettol fogva nem volt! :( de sebaj a lenyeg, hogy minden jol alakult a 9 honap alatt!!!

En mar szuz lanynak erzem magam! :D

2015. okt. 26. 21:37
 284/501 A kérdező kommentje:
Na voltunk. Zolika 5210 gramm :-D 600 gramm két hét alatt :-). Amúgy nekem se feszül már a cicim,elvileg beáll ilyenkorra a kereslet kínálat. Aranyos a az új védőnő,kis fiatal,még ijedtnek tűnt :-). Az nem semmi hogy annyi ideje nem voltatok együtt,biztos fura lesz. Még nekem is furcsa volt az első,hát akkor neked. Féltem is tőle :-D. A rotához kaptam receptet,de majd három hónapos korban kapjuk meg. Most két hét múlva két oltást is kap szegény combba. Tegnap tiszta zizi volt Zolika. Ma egy fokkal jobb. De nem alszik sokat napközben,és persze nem lehet még lekötni semmivel. Nektek hogy telnek a napok?
2015. okt. 27. 12:40
 285/501 anonim ***** válasza:

Nekunk hasfajosan az elmult par napban, de az egyhuzamban!:(

Most a gripe water vizet probaljuk! Mar nagyon unom meg sajnalom is Vikit, hogy nem tudok rajta segiteni! De ma mintha jobb lenne, aludt is delelott 3 orat, most delutan is! Etvagya egyre nagyobb. Van, hogy 100 gramm felett szopizik, biztos ezert is faj a hasa, de nem lehet elzarni a "csapot" hogy eleg volt! :D

Egyre tobbet mosolyog, persze csak ram! 😍 Cuki hangokat ad, edes pofakat vag, formalgatja a szajat csak epp meg nem szolal!:)

Nalatok a pocak? Akkor most 2 honapos korul van a nagy legeny?

Naprol napra annyit valtoznak!;)

2015. okt. 27. 17:02
 286/501 A kérdező kommentje:
Szegényke :-(. Nálunk rendben van a pocakja,este nyügi,de ma mondta a dokinő hogy azért mert ennyit eszik,és este ráeszi a zsírosabb tejcit. Mert persze ma már 5210 gramm, tehát két hét alatt hízott 620 grammot :-D. Ezért fogyok XD. Nálunk bevált a colief és espumisan. Bár már csak este meg reggel adom neki,szép lassan csökkentem. Igen,hetedikén lesz két hónapos :-). Tegnap hiszti volt,el se tudtam mosogatni. Ma meg olyan jó napja volt hogy teljesen rendet tudtam rakni. De most már nem csinálok semmit mára,csak vele foglalkozok. Remélem hamar túllesztek ezen az időszakon :-(
2015. okt. 27. 18:14
 287/501 anonim ***** válasza:

Nalunk is minden okes! Ugy tunik bevalt az angol viz! Szuper egy cucc!:)

Viki egyszer kelt csak fel elozo ejszaka! Tok jo volt de,6 kor fel kellett kelnem fejni mert nagyon feszult es folyt is a pizsiben!:) ma egesz nap alvos hangulatban van, viszont tegnap szinte nem is aludt.

Jo sulyban van Zolika!!:))

Nekunk se sok kell az 5 kilohozy;)

2015. okt. 29. 18:54
 288/501 A kérdező kommentje:
A mai nap nekünk is alvós volt. Voltak tesómék,Zolika nagyon elfáradt :-D. Most elvolt mindenki kezében,és egyre jobb a kedve. Csak kis nyügi volt ma este. Tegnap durvább volt. Ezek a kis mocskok tudják hogy kell levenni mindenkit a lábáról :-D
2015. okt. 29. 22:53
 289/501 A kérdező kommentje:
Szia. Minden rendben veletek?
2015. nov. 2. 13:39
 290/501 anonim ***** válasza:

Szio! Minden okes!:) elmultunk mar 6 hetesek!:)) csupa ertelem a kisasszony!!:))) sokat mosolyog, gügyög, drimaszol, szepen tartja a fejet...;) moka es kacagas! Majdnem 5 kilo. Szaporodnak a hurkak.:)

Veletek mizujs?

2015. nov. 2. 23:03
❮❮ ... 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!