Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Volt akinek a terhesség...

Volt akinek a terhesség elején egyik napról a másikra elmúlt a puffadás?

Figyelt kérdés
Ma vagyok 7 hetes,és elmúlt hirtelen a puffadás. Már reggel arra keltem. Van okom félni? Vagy ez normális? Előző babát elvesztettem,és meg vagyok ijedve. Jövő hét szerdán van csak időpontom dokihoz. Köszönöm.
2015. jan. 19. 06:25
❮❮ ... 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 ... ❯❯
 261/501 anonim ***** válasza:
Fejes elott es kozben is szoktam masszirozni! De mar probalok nem fejni mert keves lesz! Azt mondjak az okosok, hogy ha kell tobbszor tegyem cicire es tobb termelodik! Hat majd meglatjuk!:) hogy vagytok?
2015. okt. 13. 08:18
 262/501 A kérdező kommentje:
Nálunk növekedés ugrás van. Így amit kiküzdöttem magamból,azt meg is ette. Ma voltunk mérésen. Múlt kedden 4200 gramm volt,most 4590 gramm. Annyit eszik hogy este kifogytam. Egyszer már volt ilyen,akkor is azt hittem elapad a tejem. De nem. Ha ilyen lesz,ne ijedj meg :-) 140-et betolt,utána még 55-öt. Azt hittem kibukja,de nem :-D. Kissáska. Nappal nem nagyon akar aludni,az éjjel meg mellettem aludt,persze cicizett sokat. Tuti elrontottam :-). De hát én kellek neki. Ma el kell mennem fogorvoshoz,fáj nagyon egy tömött fogam. Apával marad,nem tudom mi lesz. Mert ki kell várnom hogy legyen rés,mert nem tudott közeli időpontot adni a doki. Babuska hogy van?
2015. okt. 13. 13:18
 263/501 anonim ***** válasza:

Koszi jol vagyunk! 3. napja nem szenved!:) 4 orakat alszik ejjel nappal! Felek en is ettol a kiugrastol!! Total kiszivja a cicit! Uresre!:))

Mi penteken merunk, kivi leszek!;)

Szepen gyarapodik Zolika! Ugyes vagy!:) rolam olvadnak a kilok... 3 het alatt 13 kilot fogytam!:)

2015. okt. 13. 19:26
 264/501 anonim ***** válasza:
Fogad?? Neked nem most telik le a 6 het? Mesz kontrolra?
2015. okt. 13. 19:28
 265/501 A kérdező kommentje:

Na ügyes vagy :-D segít a szopi is a fogyásban tuti. Rám is jók a régi ruháim,tök fura pocak nélkül.

Kigyökérkezelte a fogam,nem tudni miért fájt,pedig már új tömés volt benne.

2015. okt. 13. 21:29
 266/501 A kérdező kommentje:

De,jövő héten megyek kontrollra,utána nap meg Zolikát viszem ortopédiára.

Akkor talán hat neki a csepp? Zolikának nem fáj már a pocakja azóta sem,vettünk szélcsövet hátha kelleni fog. De szeret szórakoztatni. Nagyon nem jól viselte a hiányom,de aztán elfáradt és aludt mire hazaértem :-D

2015. okt. 13. 21:32
 267/501 anonim ***** válasza:

Szerintem az segit hogy most mar bufizik es a szelcso...

Napi 2-3x hasznaljuk, igy szokott kakilni is.

A sok draga csepp nem er semmit habar adom neki.

Te amikor elkezded etetni Zolikát es ehes, szokott a gyomra korogni szopi kozben? Vikinek igen de aztan abba marad ahogy telik a gyomra.

Na az jo, hogy kesz a fogad!:) mikor terhes voltam nekem 2x kellett tometni a fogam.

Most szembesultem, hogy szoptatas alatt nem is biztos, hogy meg fog jonni a mensi! 😀 Mar unom ezt a "tisztulast"

Nekem 2 het mulva lesz kontroll! A seb szepen begyogyult csak a folotte levo erzeketlen terulet szokott erdekes mod erzekeny lenni!:)))

2015. okt. 13. 21:54
 268/501 A kérdező kommentje:

Én úgy tapasztaltam nekünk a cseppek segítenek. De minden baba más gondolom. A büfi tuti sokat segít,Zolikának nem mindig sikerül,de ha cumisból kapja egyből jön neki. Éjjel szokott neki korogni,nappal nem vettem észre. Biztos tök üres a gyomruk ilyenkor :-)

Nekem se a heg fáj,hanem fölötte. A tisztulás nálam is tart,most megint erősebb lett mert rohantam a dokihoz meg vissza. Pedig már majdnem el is múlt.

Hogy ment az éjszaka? Zolika háromkor kelt,meg most.

2015. okt. 14. 06:30
 269/501 anonim ***** válasza:

Jok az ejszakak! 2-3 orankent kel most, de nappal is ez van! Biztos most van nala ez a novekedes ugras vagy mi?!:))

Amugy jo kislany eszik meg alszik!:)))

A colief cseppet tegnap ota nem adom! Csak az espumisant meg a biogaia-t kapja.

2015. okt. 15. 19:40
 270/501 anonim ***** válasza:

Mizujs? Hogy vagytok?

Nalunk jok az ejszakak csak az estevel van gond! Nem akar elaludni! Kepes delutan 5-tol ejfelig is fent lenni. :( mi meg mar hulla almosak vagyunk!

Ma csak 4- kor kelt hajnalban 1x!:)

2015. okt. 17. 07:41
❮❮ ... 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!