Volt akinek a terhesség elején egyik napról a másikra elmúlt a puffadás?
Koszi jol vagyunk! 3. napja nem szenved!:) 4 orakat alszik ejjel nappal! Felek en is ettol a kiugrastol!! Total kiszivja a cicit! Uresre!:))
Mi penteken merunk, kivi leszek!;)
Szepen gyarapodik Zolika! Ugyes vagy!:) rolam olvadnak a kilok... 3 het alatt 13 kilot fogytam!:)
Na ügyes vagy :-D segít a szopi is a fogyásban tuti. Rám is jók a régi ruháim,tök fura pocak nélkül.
Kigyökérkezelte a fogam,nem tudni miért fájt,pedig már új tömés volt benne.
De,jövő héten megyek kontrollra,utána nap meg Zolikát viszem ortopédiára.
Akkor talán hat neki a csepp? Zolikának nem fáj már a pocakja azóta sem,vettünk szélcsövet hátha kelleni fog. De szeret szórakoztatni. Nagyon nem jól viselte a hiányom,de aztán elfáradt és aludt mire hazaértem :-D
Szerintem az segit hogy most mar bufizik es a szelcso...
Napi 2-3x hasznaljuk, igy szokott kakilni is.
A sok draga csepp nem er semmit habar adom neki.
Te amikor elkezded etetni Zolikát es ehes, szokott a gyomra korogni szopi kozben? Vikinek igen de aztan abba marad ahogy telik a gyomra.
Na az jo, hogy kesz a fogad!:) mikor terhes voltam nekem 2x kellett tometni a fogam.
Most szembesultem, hogy szoptatas alatt nem is biztos, hogy meg fog jonni a mensi! 😀 Mar unom ezt a "tisztulast"
Nekem 2 het mulva lesz kontroll! A seb szepen begyogyult csak a folotte levo erzeketlen terulet szokott erdekes mod erzekeny lenni!:)))
Én úgy tapasztaltam nekünk a cseppek segítenek. De minden baba más gondolom. A büfi tuti sokat segít,Zolikának nem mindig sikerül,de ha cumisból kapja egyből jön neki. Éjjel szokott neki korogni,nappal nem vettem észre. Biztos tök üres a gyomruk ilyenkor :-)
Nekem se a heg fáj,hanem fölötte. A tisztulás nálam is tart,most megint erősebb lett mert rohantam a dokihoz meg vissza. Pedig már majdnem el is múlt.
Hogy ment az éjszaka? Zolika háromkor kelt,meg most.
Jok az ejszakak! 2-3 orankent kel most, de nappal is ez van! Biztos most van nala ez a novekedes ugras vagy mi?!:))
Amugy jo kislany eszik meg alszik!:)))
A colief cseppet tegnap ota nem adom! Csak az espumisant meg a biogaia-t kapja.
Mizujs? Hogy vagytok?
Nalunk jok az ejszakak csak az estevel van gond! Nem akar elaludni! Kepes delutan 5-tol ejfelig is fent lenni. :( mi meg mar hulla almosak vagyunk!
Ma csak 4- kor kelt hajnalban 1x!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!