Volt akinek a terhesség elején egyik napról a másikra elmúlt a puffadás?
Irj majd, hogy hogy viselte a szurikat! Szegenyke akkor megszenvedte a citromot. Ugy tudom h citrusfeleket nem szabad!
Most megprobalok rostban gazdag kajcsikat enni hatha bevalik!
Zolika nappal hany orankent szopizik?
Viki 2 orankent... De probalom huzni:)
Szia. Hát úgy üvöltött hogy levegőt se vett. A dokinő is őt nyugtatgatta. Mondta h nagy baba. Már 5760 gramm. És kiderült hogy tényleg jön a foga,alul már érezte a dokinő. Persze én nem látok rajta semmit. Tegnap emiatt tiszta zizi volt a gyerek. De kapott járókát,ma be is rendeztem neki. Így nyugodtabb leszek,el tudok nélküle menni pisilni is :-D Ma meg veszünk neki valami gélt az ínyére,tegnap meg vettünk olyan rágókát ami cumiszerű. Amíg nem tud fogni,aztán meg majd kapja a hűthető rágókát. Azt hiszem ha kibújik a foga vehetünk bimbóvédőt :-)
Hogy áll a cicizéssel a kisasszony?
Szegeeeeeeny!!!:((( de gondolom utana csak elfelejtik gyorsan?! Nem lazasodott be? Jon a foga?? Jesszus!!:)))
Nekunk van utazoagyunk ha nagyon kell majd felallitom a nappaliban;)
Cicizik ezerrel, hol bimbovedovel hol siman, mikor melyikhez van kedve, mert neha olyan hisztibe tor ki, hogy ihaj! Aztan vagy leveszem vagy felteszem es folytatja az evest.
Hát elfelejtette. Tegnap egész nap játszott evett aludt :-). Ma megint. És ráállt hogy reggel 6-kor kel csak :-). Tök furcsa ennyit aludni,de mire kel folyik a tejem és nagyon fáj a cicim.
Igen,jön neki,nappal nincs gond,estére szó szerint csorog a nyála,és rágja az öklét szegény.
A cicin hisztizés Zolikának is megy,nem tudom mi az oka. Olyankor én is leveszem meg visszateszem. Néha tép üt karmol :-)
Majd csak kinovik ezt a dilis szokasukat!Viki legfokepp estefele csinalja ezt a hisztit szopi kozben. Ma epp 8 hetes! Tegnap voltunk baba masszazson, ezt mi csinaljuk csak tanitjak a mozdulatokat, hogy itthon csinalhassuk. Rettentoen elvezte!! ;) ha nem is minden nap de alkalmazzuk a tanultakat!
Ha van kedved kuldj majd fotot Zolikáról, kivancsi vagyok milyen sokat valtozott!:))) majd en is kuldok Vikiről.:)
Atalussza az ejszakakat???
Legtöbbször átalussza,most reggel fél ötkor kelt,evett,aztán kilencig aludt meg énis. Tök jó ennyit aludni végre :-D
De ez a járóka isteni,takarítok,főzök nyugodtan,ő meg játszik. Akkor veszem ki ha már nekem hiányzik,nem is hisztizik.
Küldök persze. De te is :-) kíváncsivagyoka nagylányra :-) már nyolc hetes. Úgy repül az idő nem?
Koszonom! Neked is boldog névnapot!:)))
Nagyon cukorfalat Zolika!! Igazi legeny! Csoda edes!:))) es mennyi jatek van a jarokaban :D
En is kuldok persze.
Nalunk most elegge fajosra sikerult a delutan meg az este...tobbet nem eszem porkoltet meg sutit, szegeny Vikinek nagyon faj a pocakja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!