5+4 kismama (? ) vagyok, több sürgős kérdéssel?
Ma nézett a doktornő, 16.4 mm-es petezsákot talált elmosódó szikhólyaggal. 6 napja ugyanez volt, csak 9 mm-es petezsákkal.
Szerinte túl kicsit nőtt a petezsák. Utánanéztem, napi 1mm-t szokott. Vagy ez tényleg kevés?
A másik, hogy nem látott embriót. Kérdeztem, az nem lehet-e később látható, nincs-e olyan? Szerinte de, bár csak egy ilyen "nyögvenyelős" esete volt (30 év alatt!!!). Azért fura, mert én több fórumon olvastam, hogy ennyi idősen még nem látszott embrió. Akkor most tényleg keveset nőtt a petezsák?
Elküldött vérvételre, hogy ha csökken a hcg (eddig nőtt), akkor holnap kikaparnak, vagy hagyjam el az utrogestant, és kilökődik a ...nem tudom mi. De én nem szeretném. Ti mit tennétek?
Köszi!
Ami aggaszt, az az, hogy tegnap-ma annyira pecsételtem, hogy már kellett a betét. Tegnapelőtt a 3. száműú doki azt mondta, nem kell pihenni, mindent csináljak normálisan, de gyanús, mert azóta erősödött a pecsételés. Igazam lehet?
Holnap nem mozdulok ki, de szerda-csütörtökön muszáj lesz.
Ha az a baba el akar menni, akkor el is fog. Ez sajnos nem úgy működik, hogy összeszorítom a lábaim és nem fog kiesni. Ne haragudj ezért a hasonlatért! Ha meg akar maradni a baba akkor megmarad, ha el akar menni, mert nem egészséges akkor jobb ha elmegy. Hidd el a természet kitalálta ezt nagyon jól és el kell fogadnunk akár mi is történik, mert mindennek oka van! Mondom én ezt 9 terhességgel a hátam mögött, amiből csak két baba akart megszületni. Tudom nagyon nehéz, de csak így lehet ezt túlélni. 41 évesen szültem a második babámat, aki most 18 hónapos, én sem így képzeltem, de elfogadtam!
Minden jót Neked!
Természetesen nem! De ha neked erősödik a pecsételés, a gyógyszer ellenére is tart sőt erősödik, ha 3 orvosból egyik sem biztatott igazán...
Nem azt akartam mondani, hogy add fel, csak ne éld bele magad.
És most látom, hogy már 2 hete pecsételgetsz. Van tényleg olyan, hogy a menstruáció idején van enyhe vérzés, de nem 2 hétig tartó.
Nem vagyok én ellendrukker, nagyon is izgulok érted, én aztán pontosan tudom mit érzel, sokszor éltem ezt át.
Ez az esküvő viszont most pont nem jókor jön olyan értelemben, hogy akkor viszont tényleg nem tudsz pihenni, és mi van ha akkor kezdesz el erősen vérezni. Nekem is volt kevésbé vastag nyálkahártyával vérzésem, ne tudd meg...
10 percenként cseréltem a legynagyobb betétet, végére már elájultam annyi vér ürült.
Én a helyedben csak elmennék mégegy vérvételre, UH-ra akkor még elötte túl lennék a műtéten. Tudom rosszul esik amit az orvosoktól hallasz, biztos engem is elkívánsz valahová, de muszáj megbíznod legalább egy orvosban és hinni neki. Azért 3 orvos nem lehet hülye, csak jobban értenek hozzá mint mi itt a gép előtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!