Ha kiderülne, hogy terhesek vagytok, de pár hónappal később h halálos betegek, és a baba nem születhet meg mit tennétek? 22/L
Szerintem hagyja mindenki a fenébe,mert volt aki leírta hogy az eddigi orvosi tapasztalatai és ledolgozott évek alatt nem találkozott ilyennel.
Már tegnap óta figyelem hát ha többet tudok meg,de be kell látnom hogy itt semmi nem fog a kérdező részéről kiderülni!!
Valószínűnek tartom hogy nem volt jobb dolga mint a kismamákat idegesíteni. :( Elég szomorú!!
35hkm
orvos feleség vagyok.
Itt több kommentemben írtam, hogy a kérdező a vérképe alapján nem beteg. Ez nem elég nektek???? olvassátok már vissza a válaszaimat!!!!
Nekem ez úgy tűnik, hogy az orvos feleségnek beigazolódott az igaza, vagyis nem igaz, amit a kérdező mond.
Viszont megígérte a kérdezőnek, hogy nem tálal ki.
háromgyerekes vagyok:
Szerintem nagyon ritka az ilyen tuti diagnózis. Orvos ennyire biztosra nem jelenti ki, hogy örökölni fog egy betegséget egy baba.
Apropó mi az, hogy 22/L. (Sokak szerint ez is minősíti a kérdezőt...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!