Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ha kiderülne, hogy terhesek...

Ha kiderülne, hogy terhesek vagytok, de pár hónappal később h halálos betegek, és a baba nem születhet meg mit tennétek? 22/L

Figyelt kérdés
Hogy védenétek ki h atomjaira hulljatok?h meghal a kis baba is.ha egész eddig tökéletes volt minden,és az esküvőtök jan 23.án lett vna.és a babát mindenki annyira várta vna.meg a párotok anyutok,mindenki,h élné túl.mindenki szenvedne miattatok.meg ti is,pedig minden tökéletes volt

2013. jan. 11. 18:28
 311/339 A kérdező kommentje:
Egyébként azért nem mentem be egyből a nőgyógyászhoz,mert nem egy helyen lakunk(párom,anya ah írtam itt dolgozik.én viszont eddig máshol tanultam,itt csak diákmunkáztam...haza most jöttem nemrég végleg...de ez most lényegtelen..emiatt volt a telefonálás
2013. jan. 13. 20:26
 312/339 anonim ***** válasza:
Most már nyugodj meg. Gondolom az orvos, akinek a felesége írt megnyugtatott. Ne idegeskedj, ne árts a babádnak.
2013. jan. 13. 20:33
 313/339 anonim ***** válasza:

most már nyugodj meg te is, nem lesz semmi probléma.

én még ez elején írtam neked, ebből a kamu a kérdés mizériából nem vettem ki a részem (nem is voltam gépközelben...)

megértem, hogy miért nem írtad le mire gyanakszol, még idegeneknek sem merném bevallani, hogy AIDS-es vagyok..

viszont, ha "csak" húgyúti fertőzésed van, azt könnyen kezelni tudják, nekem is volt párszor, nem lett semmi komplikáció, maradéktalanul elmúlt. mostantól nagyon figyelj magadra.... ne legyen kint a derekad, ne ülj hideg felületre, satöbbi, satöbbi :)

sajnos mi nők ilyenek vagyunk kombinálunk mindent mindennel és a végén olyan dolgok születnek, hogy csak lesünk :) előfordul, ilyen a természetünk...

az egyik válaszoló írta valahol, hogy ez a kérdés tuti arra megy ki, hogy a gyakorin a legtöbb válaszos kérdések közé kerüljön... szerintem sikerült is :D

lényeg a lényeg: vigyázz magadra, a picire, és próbáld most már te nyugtatni anyukádat, párodat :) mert mindenkivel előfordul, hogy benéz valamit.

minden jót kívánok nektek :)

apropó: esküvővel mi a helyzet??

2013. jan. 13. 20:34
 314/339 A kérdező kommentje:
Hát igen,az esküvőről szó sem esett még most mert párom meg anya is megrémült nagyon...ruha,minden megvan...csak és kizárólag miattam lett lefújva(páran lettünk vna írtam,nem akartunk am sem nagy banzájt)párom igy is oltár elé vezetett vna csak hát nekem ugye ennél kisebb gondom is nagyobb volt mostanában...de rem minden jó lesz és lesz esküvő:)
2013. jan. 13. 20:41
 315/339 anonim ***** válasza:
Na végre! Jól döntöttél! Nagyon mérges voltam rád mert hittem neked, nagyon sajnáltalak benneteket, egész péntek éjjel nem aludtam, szombat reggel pedig a kialvatlanságtól türelmetlen voltam a gyermekeimmel, és eltüntél válasz nélkül!Örülök, hogy így alakult, biztos nincs semmi baj! Nagyon sok boldogságot kívánok a babához, és könnyű szülést!
2013. jan. 13. 20:46
 316/339 A kérdező kommentje:
köszönöm:)nem akartam gondot okozni semmilyen családban:(remélem én is a könnyű szülést bár úgy gondolom,nekem már mind1 csak megszülessen a kicsi,épen,egészségesen
2013. jan. 13. 20:58
 317/339 anonim ***** válasza:
100%
Akkor csak jó ez az oldal,mert legalább segitett valaki tisztázni a dolgaid:) Ennek nagyon örülök:)Nem irom le az egészet,hogy mit kellett volna tegyél és mit ne,de csak annyit röviden leirok:Addig amig egy orvos nem mondja neked,esetleg több,személyesen,mi a probléma veled ha van esetleg,addig ne diagnosztizáld magad:)
2013. jan. 13. 22:47
 318/339 anonim ***** válasza:
100%

Örülök neki hogy leírtál mindent és elismerted hogy tévedtél!

Most már biztos minden kismama megnyugodott,és nem stresszel.

Kívánok boldog babavárást,és minden jót a továbbiakban! :)

35hkm

2013. jan. 13. 23:04
 319/339 anonim ***** válasza:
100%

Én is örülök neki, hogy tisztázódtak a dolgok. Én ugyan nem vagyok orvos, de majdnem az egész családom az, így én is kezdettől fogva arra gyanakodtam, hogy nincs olyan nagy baj, csak félreértések áldozata vagy. Ezért veszélyes az internet, mert sokan olvasgatnak különböző betegségekről, aztán temetik magukat... :-(

Légy szíves, nyugodj meg, és élvezd a babavárás minden percét! Kívánom, hogy rendbejöjjön az életed!

Egy korábbi válaszoló

2013. jan. 14. 09:50
 320/339 A kérdező kommentje:
sziasztok vtam a dokinál,azt mondta h a biztonság kedvéért ismételjük meg a vizeletet,meg vérképet...de mondta h az egész vérkép borul most,terhesen...de azt mondta h a többi értékkel nincs nagy gond...
2013. jan. 14. 13:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!