Ha kiderülne, hogy terhesek vagytok, de pár hónappal később h halálos betegek, és a baba nem születhet meg mit tennétek? 22/L
most már nyugodj meg te is, nem lesz semmi probléma.
én még ez elején írtam neked, ebből a kamu a kérdés mizériából nem vettem ki a részem (nem is voltam gépközelben...)
megértem, hogy miért nem írtad le mire gyanakszol, még idegeneknek sem merném bevallani, hogy AIDS-es vagyok..
viszont, ha "csak" húgyúti fertőzésed van, azt könnyen kezelni tudják, nekem is volt párszor, nem lett semmi komplikáció, maradéktalanul elmúlt. mostantól nagyon figyelj magadra.... ne legyen kint a derekad, ne ülj hideg felületre, satöbbi, satöbbi :)
sajnos mi nők ilyenek vagyunk kombinálunk mindent mindennel és a végén olyan dolgok születnek, hogy csak lesünk :) előfordul, ilyen a természetünk...
az egyik válaszoló írta valahol, hogy ez a kérdés tuti arra megy ki, hogy a gyakorin a legtöbb válaszos kérdések közé kerüljön... szerintem sikerült is :D
lényeg a lényeg: vigyázz magadra, a picire, és próbáld most már te nyugtatni anyukádat, párodat :) mert mindenkivel előfordul, hogy benéz valamit.
minden jót kívánok nektek :)
apropó: esküvővel mi a helyzet??
Örülök neki hogy leírtál mindent és elismerted hogy tévedtél!
Most már biztos minden kismama megnyugodott,és nem stresszel.
Kívánok boldog babavárást,és minden jót a továbbiakban! :)
35hkm
Én is örülök neki, hogy tisztázódtak a dolgok. Én ugyan nem vagyok orvos, de majdnem az egész családom az, így én is kezdettől fogva arra gyanakodtam, hogy nincs olyan nagy baj, csak félreértések áldozata vagy. Ezért veszélyes az internet, mert sokan olvasgatnak különböző betegségekről, aztán temetik magukat... :-(
Légy szíves, nyugodj meg, és élvezd a babavárás minden percét! Kívánom, hogy rendbejöjjön az életed!
Egy korábbi válaszoló
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!