Ha kiderülne, hogy terhesek vagytok, de pár hónappal később h halálos betegek, és a baba nem születhet meg mit tennétek? 22/L
Remélem valaki azért ír valamit,hogy mi az igazság...
Érdekel és tényleg rettentően sajnálnám ha igaz lenne.De így senki sem tud segíteni...Én azt gondolnám,h nem temetném magam és keresném a lehtőségeket,hátha valaki tud valamilyen megoldást...De persze minden ember más!
hát, most így olvastam végig mindent!!!! nos szerintem ha az eskövőtök csak lett volna, meg sajnos nem szülheted meg a gyereket.... nos szerintem a gyermek nem a vőlegényedtől van, most kiderült és mindent elvesztettél, egyedül nem tudnád a gyereket felnevelni, meg szerintem nem is tudod akkor ki az apa, ha el akarod vetetni egy fedő sztorival. a családod ezért szenved miattad!!!!!!!
nekem most már ez jön le, de ha tévedtem bocsánatot kérek!!!!
Nyomos indok nélkül viszont nem mehet vetéltetésre. Hacsak nincs rá pár milliója(mert annyiért sajnos 30 hetes babákat is "abortálnak")
Szóval csak azért, mert 5 hónapos terhesen jött rá, hogy hoppá még sem kell a baba, NEM VETETHETI EL!!!! Egyébként nem is ember, ak ilyenre képes, de hagyjuk...
Kétlányos 23hkm.
Orvos feleség véleményére azért rohadt kíváncsi vagyok...
Kétlányos 23hkm.
én azt nem értem, hogy ha lehet, de nem biztos, hogy egy kisbaba örököl egy halálos betegséget akkor hogy kerül szóba az egyáltalán, hogy megöljenek egy 20 hetes magzatot? mert 12, esetleg 18 hétig még talán érteném (bár nem, akkor sem). de így?
nekem ezért necces ez a történet! szerintem ilyen nincs.
a másik meg, és bocsánat hogy morbid leszek, de ha ne adj isten beteg a baba akkor így is úgy is meghal (meg egyébként is ugye) akkor miért is hozná bárki előrébb a halálát???
nekem van egy ismerősöm akinél félidősen derült ki, hogy élettel összeegyeztethetetlen szívbetegsége van a csöppségnek. ki kellett hordania végig, 2 hónapos korában hunyt el a baba. és ott 100% volt a betegség, itt meg csak feltételezi a kérdező, hogy örökölte a baba a halálos betegségét (ami ha jól értem egy hugyúti fertőzés lenne?)
247-es, így van, és ezt le is írtam a kérdezőnek. Egyáltaán nem biztos, hogy a baba örökölné, ha meg örökli, akkor úgy is meghal. Mindenképp meg kellene adni neki az esélyt...
Kétlányos 23hkm.
Amúgy vérképet nem 17 hetesen csinálnak, hanem 16 hetesen mert akkor nézik az AFP-t is, és az pontosan kell levenni.
Nekem fura az orvos feleség hallgatása.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!