Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ha kiderülne, hogy terhesek...

Ha kiderülne, hogy terhesek vagytok, de pár hónappal később h halálos betegek, és a baba nem születhet meg mit tennétek? 22/L

Figyelt kérdés
Hogy védenétek ki h atomjaira hulljatok?h meghal a kis baba is.ha egész eddig tökéletes volt minden,és az esküvőtök jan 23.án lett vna.és a babát mindenki annyira várta vna.meg a párotok anyutok,mindenki,h élné túl.mindenki szenvedne miattatok.meg ti is,pedig minden tökéletes volt

2013. jan. 11. 18:28
❮❮ ... 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 ... ❯❯
 221/339 anonim ***** válasza:

Nagyon kusza történet, a labor eredmény szerintem bárkié lehet, a neten is lehet ilyeneket találni, orvosi pecsét nincs is rajta, pedig azt írta a kérdező, hogy van. Na mindegy, ez már a legkevesebb.

Ha tippelni kellene betegségre, akkor én is azt mondanám hogy van leukémia vagy aids.

2013. jan. 11. 23:01
 222/339 anonim ***** válasza:
100%
Münchausen szindróma?
2013. jan. 12. 01:11
 223/339 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok!Én írtam amire azt hiszitek hogy a kérdező csak én 30 hetes kismama Avagyok és nem beteg.

Előtte is írtam kommenteket csak én tényleg úgy gondolom hogy ilyenkor már biztos leírtam volna hogy mi a bajom.

2013. jan. 12. 07:39
 224/339 anonim ***** válasza:
???
2013. jan. 12. 08:36
 225/339 anonim ***** válasza:
5%

Nincs kérdés, kamu volt az egész. A kérdező le buktatta magát, amikor véletlenül egy másik profiljarol jelentkezett be es onnan kommentelo. A komment a 210., a szövege " Csak én vagyok ilyen hülye de ha már ennyi ember hazugnak nevezett volna én meg tényleg beteg vagyok rég leírtam volna hogy mi a bajom?

És mellé szórtam vna hogy ezt akartátok de barmok akkor megkaptátok...

A válaszíró 78%-ban hasznos válaszokat ad.

"

2013. jan. 12. 08:40
 226/339 anonim ***** válasza:
Ez azért durva, ilyet egy normális ember nem talál ki.A kérdező lehet beteg,de nem halálos.Sok orvoshoz elment,de pszichológust pont kihagyta:)
2013. jan. 12. 08:55
 227/339 anonim ***** válasza:
28%
Érdekelne, hogy miért 0 százalékos a hozzászólásom. Mert le mertem írni, hogy kamu es be is bizonyítottak hogy miért? Érdekes....
2013. jan. 12. 08:57
 228/339 anonim ***** válasza:
100%

ma 8:40 - es!

Olvasd el a 223 - aas választ!

2013. jan. 12. 08:59
 229/339 BabaHanna ***** válasza:
100%
Jesszusom ez vicces XD végig olvastam.... sajna nem lehet tudni hogy mi igaz és mi nem .. de valami nem kerek ebbe az egész történetbe. Főleg azért se vicces ezaz egész, mert ezen az oldalon nagyon sok anyuka van felregisztrálva akik segiteni szeretnének és aggódnak megijednek ha ilyeneket olvasnak , mert bele tudják képzelni magukat.. ezt onnan tudom, hogy én is anyuka vagyok, van egy 4 hónapos gyönyörű kislányom, és borzasztó lenne ilyen helyzetbe kerülni! Úgyhogy ha ezaz egész vicc akkor ez elég beteg dolog szórakozzon egy olyan oldalon ha kiakarja élni a hülyeségeit ahol nem édesanyák vannak .. de ha még is igaz akkor nagyon sajnálom a szülőket és a párját is ! De szerintem is elkéne mennie még 2-3 orvoshoz, és a babának adni kéne esélyt!
2013. jan. 12. 09:17
 230/339 anonim ***** válasza:
100%
Remélem az orvos feleség jön, és leírja, hogy beteg-e vagy sem. Kíváncsi lennék kaptak-e privát üzenetet tőle. Nem is az érdekel már, hogy mit, csak, hogy igaz vagy sem.Komolyan ezen jár az agyam, de nem bírom elképzelni, hogy van iylen beteg ember, aki ilyennel szórakozna. Nálunk pl. van vérvétel a 12.hét előtt is, aztán a 16.héten, nem értem, hogy akkor az első vérvétel után miért nem derült ki ez a tök titokzatos valami, és azt sem értem, hogy miért nincs semmi más lelete, vizsgálat. Erre a kérdésre soha nem válaszolt, pedig párszor feltettem.Arra sem, hogy egyetlen egy vérvételi lelet alapján elvetetné a 20 hetes babáját. Ilyenkor alap, hogy újra vesznek vért,nézik a vizeletet. Annak mi az eredménye? Azon a papíron kívül semmi konkrétumot nem mutatott, mondott. Egyszer azt mondta magánorvoshoz jár, egyszer pedig, hogy 3 dokinál is volt.
2013. jan. 12. 09:30
❮❮ ... 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!