Ha kiderülne, hogy terhesek vagytok, de pár hónappal később h halálos betegek, és a baba nem születhet meg mit tennétek? 22/L
Nagyon kusza történet, a labor eredmény szerintem bárkié lehet, a neten is lehet ilyeneket találni, orvosi pecsét nincs is rajta, pedig azt írta a kérdező, hogy van. Na mindegy, ez már a legkevesebb.
Ha tippelni kellene betegségre, akkor én is azt mondanám hogy van leukémia vagy aids.
Sziasztok!Én írtam amire azt hiszitek hogy a kérdező csak én 30 hetes kismama Avagyok és nem beteg.
Előtte is írtam kommenteket csak én tényleg úgy gondolom hogy ilyenkor már biztos leírtam volna hogy mi a bajom.
Nincs kérdés, kamu volt az egész. A kérdező le buktatta magát, amikor véletlenül egy másik profiljarol jelentkezett be es onnan kommentelo. A komment a 210., a szövege " Csak én vagyok ilyen hülye de ha már ennyi ember hazugnak nevezett volna én meg tényleg beteg vagyok rég leírtam volna hogy mi a bajom?
És mellé szórtam vna hogy ezt akartátok de barmok akkor megkaptátok...
A válaszíró 78%-ban hasznos válaszokat ad.
"
ma 8:40 - es!
Olvasd el a 223 - aas választ!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!