Ha kiderülne, hogy terhesek vagytok, de pár hónappal később h halálos betegek, és a baba nem születhet meg mit tennétek? 22/L
Figyelt kérdés
Hogy védenétek ki h atomjaira hulljatok?h meghal a kis baba is.ha egész eddig tökéletes volt minden,és az esküvőtök jan 23.án lett vna.és a babát mindenki annyira várta vna.meg a párotok anyutok,mindenki,h élné túl.mindenki szenvedne miattatok.meg ti is,pedig minden tökéletes volt2013. jan. 11. 18:28
331/339 Golan Trevize válasza:
Annyit hozzátennék, hogy a HIV nem betegség, hanem a vírus neve.
332/339 anonim válasza:
Golan: A vírus nem betegség???? Akkor mi??
Ismered a mondást: Nem minden rovar bogár, de minden bogár rovar.
Nem minden betegség vírus, de minden vírus betegség.
Az influenzát is vírus okozza. Akkor az sem betegség????
Gondolom tanultál biológiát...
333/339 anonim válasza:
A HIV vírus AIDS betegséget okoz, nem HIV betegséget.
334/339 anonim válasza:
Igazatok van, bocsi, rosszul értelmeztem. Fáradt vagyok. Nézzétek el nekem :)
335/339 A kérdező kommentje:
Sziasztok:-) no nem tudom ki olvassa még egyæltalan'de ha van olyan
Már 4hos a pici baba.minden oké velünk:-) köszönünk minden szeretetet és aggodast:-) életem legnezezebb napjai vtak .de megtanultam értékelni az életem'és főleg a lányomat.okkal törtehik minden:-)
2013. szept. 27. 20:23
336/339 anonim válasza:
Esküvő is meg volt?:)
Mi lett a babád neve?:)Örülök,h minden rendben van és boldogok vagytok:)
337/339 anonim válasza:
Hát hogyne emlékeznék, azért ez nagy story volt :) Örülök, hogy minden rendben!
338/339 A kérdező kommentje:
Volt esküvő is:-)a pici 3200grammal született màr nagylány...végül virág lett a neve:-)
2013. okt. 2. 21:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!