Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ha kiderülne, hogy terhesek...

Ha kiderülne, hogy terhesek vagytok, de pár hónappal később h halálos betegek, és a baba nem születhet meg mit tennétek? 22/L

Figyelt kérdés
Hogy védenétek ki h atomjaira hulljatok?h meghal a kis baba is.ha egész eddig tökéletes volt minden,és az esküvőtök jan 23.án lett vna.és a babát mindenki annyira várta vna.meg a párotok anyutok,mindenki,h élné túl.mindenki szenvedne miattatok.meg ti is,pedig minden tökéletes volt

2013. jan. 11. 18:28
 321/339 anonim ***** válasza:

Jajjjj de jó hírt!

Én végig követtem az eseményeket és én is fent voltam és alig tudtam aludni.

Nagyon boldog babavárást!

30 hkm

2013. jan. 14. 18:28
 322/339 Lues ***** válasza:
Tegnap óta aztán történtek események... :) Nagyon örülök neki, hogy így alakultak a dolgok és végül mindent elmondtál. Helyesen, éretten döntöttél. Teljes szívből kívánok minden jót és próbálj most már megnyugodni! Minden rendben lesz! :)
2013. jan. 14. 19:13
 323/339 anonim válasza:

Azt nem kockáztatnám, hogy szüljek egy beteg gyereket, aki utána a hátrahagyott családomra marad.

A helyedben elkezdenék írni minden létező "orvos válaszol" rovatba, hogy mit tehetsz.

Ezen kívül felkeresni minél több orvost, ha teheted, akár külföldön.

Az, hogy 1 vagy néhány orvos azt mondja, hogy halálos, nem jelenti azt, hogy tényleg az egész világon nincs olyan ember, aki ismerne rá gyógymódot. Amint látod, a kérdésed olyan sokakat megmozgatott, hogy biztos vagyok benne, hogy az orvosokat is meg fogja.

Hajrá, kitartás!

2013. jan. 16. 03:01
 324/339 anonim válasza:
55%

323 vagyok, és most nézem, hogy közben jóra fordultak a dolgok, nagyon örülök! :)

Kicsit a páromra emlékeztetsz, ő, ha bármi baja van, egyből azt hiszi, hogy rákos... Persze az egyik legegészségesebb ember, akit ismerek. :)

Szóval nem vagy buta, természetes, hogy az ember aggódik a saját és gyermeke egészségéért és előfordul, hogy túlzásba viszi az aggódást. :)

Minden jót! :)

:)

2013. jan. 16. 03:10
 325/339 anonim ***** válasza:
Azóta lett valami eredmény?
2013. jan. 18. 12:35
 326/339 anonim ***** válasza:
56%
és most már elmondod h milyen betegségre gyanakodtál? :)
2013. jan. 21. 13:32
 327/339 anonim ***** válasza:
56%
Olvasd vissza..Mar elmondott szegeny mindent..
2013. jan. 21. 13:40
 328/339 anonim ***** válasza:
56%
Nem olvastam végig, de remélem hogy rendben lesztek a babával! :)
2013. jan. 26. 14:22
 329/339 anonim ***** válasza:
100%
Anno 19 éves koromban találtam egy csomót a mellemben. Két hétig nem mertem szólni senkinek sem, minden éjszakát végigsírtam, gondolatban eldöntöttem, hogy szakítok a párommal, ...... Aztán a 2 hét alatt fogytam vagy 5kg-t, ami feltűnt a szeretteimnek, és kiszedték belőlem, mi bajom. Anyukám pillanatok alatt szerzett időpontot egy neves orvoshoz, és 3 hét alatt kiderült, hogy jóindulatú daganatról van szó, amit életem végéig figyelnem kell, nehogy elváltozzon. Ezt most csak azért írtam le, hogy mindenki lássa, tényleg milyen h@lye tud lenni az ember. Kérdező, remélem semmi bajod nincs, és a babád is egészségesen születik majd meg, és éljetek még vagy 100 évet egészségben, békességben! :)
2013. jan. 26. 14:38
 330/339 anonim ***** válasza:
Mi újság?
2013. márc. 1. 15:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!