Ha kiderülne, hogy terhesek vagytok, de pár hónappal később h halálos betegek, és a baba nem születhet meg mit tennétek? 22/L
Jajjjj de jó hírt!
Én végig követtem az eseményeket és én is fent voltam és alig tudtam aludni.
Nagyon boldog babavárást!
30 hkm
Azt nem kockáztatnám, hogy szüljek egy beteg gyereket, aki utána a hátrahagyott családomra marad.
A helyedben elkezdenék írni minden létező "orvos válaszol" rovatba, hogy mit tehetsz.
Ezen kívül felkeresni minél több orvost, ha teheted, akár külföldön.
Az, hogy 1 vagy néhány orvos azt mondja, hogy halálos, nem jelenti azt, hogy tényleg az egész világon nincs olyan ember, aki ismerne rá gyógymódot. Amint látod, a kérdésed olyan sokakat megmozgatott, hogy biztos vagyok benne, hogy az orvosokat is meg fogja.
Hajrá, kitartás!
323 vagyok, és most nézem, hogy közben jóra fordultak a dolgok, nagyon örülök! :)
Kicsit a páromra emlékeztetsz, ő, ha bármi baja van, egyből azt hiszi, hogy rákos... Persze az egyik legegészségesebb ember, akit ismerek. :)
Szóval nem vagy buta, természetes, hogy az ember aggódik a saját és gyermeke egészségéért és előfordul, hogy túlzásba viszi az aggódást. :)
Minden jót! :)
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!