Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ha kiderülne, hogy terhesek...

Ha kiderülne, hogy terhesek vagytok, de pár hónappal később h halálos betegek, és a baba nem születhet meg mit tennétek? 22/L

Figyelt kérdés
Hogy védenétek ki h atomjaira hulljatok?h meghal a kis baba is.ha egész eddig tökéletes volt minden,és az esküvőtök jan 23.án lett vna.és a babát mindenki annyira várta vna.meg a párotok anyutok,mindenki,h élné túl.mindenki szenvedne miattatok.meg ti is,pedig minden tökéletes volt

2013. jan. 11. 18:28
 301/339 anonim ***** válasza:
92%
Persze, hogy kombinálunk, mert mindenki segíteni akart. A kérdező a buta, hogy ország vilàgnak kiírta, hogy itt a vég, de nem mondta el, hogy mi a gondja. Gyerkes, buta gondolkodás! Szégyellje magát! Remélem nagyon gyorsan törlik a kérdést! Lehet lepontozni, de egy buta kislány vagy! Èn befejeztem! Üdv nminden segítôkész embernek!
2013. jan. 13. 14:09
 302/339 A kérdező kommentje:
Na énb vagyok a kérdező aki 22 éves valóban!az h hideget meleget kapok,mind1 megérdemlem...1 orvos és egy védőnő valóban ezt mondta.A másik ismerős orvos szintén.az is igaz h nem látták személyeseen telefonon beszéltem velük és én mondtam h a fehérvérsejt a 10Xese..erre döbbentek le,és minden mást emiatt mondtak.valóban,gyaníthattam vna h ha tényleg ekkora a baj nem engednek moccani se hanem kórház azonnal.Az unszolásomra h mondjanak vmit,mi okozza ezt,mondták a leukémiát és a HIV et(utóbbi a védőnőt)rákerestem a neten,ott is megkaptam h mennyire kóros az eredmény.Persze én 100%ra vettem h ez a baj főleg h hpv-m is van,ami szintén gyenge immunrendszere enged következtetni(nem vagyok egy k...va párom előtt egyetlen férfival voltam,igaz,vele csak megszakítással védekztem.szóval ezek kombinációja plusz a védőnő gyanúja adta alám a lovat.de az orvos azt mondta akihez járok(a magánorvos)h menjek be mindenképp és konzultáljunk.Szóval:mondtam anyának meg a páromnak,amit gyanítok,és mivel azt hittem h az orvos és védőnő már biztos ebben,elhamarkodottan mondtam nekik h halálos beteg vagyok(vagyis remélem elhamarkodottan)emiatt lett az esküvő "lefújva"és igen szerdán lett vna pár emberrel.nagyon zaklatott vtam mikor kiírtam a kérdést,el sem tudjátok képzelni mennyire.ennek ellenére még mindig rettegek h vmi komoly baj van.de remélem tényleg csak én vagyok buta a végletekig.A HIV lett vna a betegség amit nem mertem leirni. és tényleg azért mert nem akartam hinni h ez van.az orvos és a felesége nagyon rendesek voltak,és nem egy személy akiről szó van.Szóval :2orvos egy védőnő...telefonon beszéltem velük.nem állt szándékomban senkit félrevezetni,főleg nem azt akarom h kismamák szenvedjenek miattam.de nem tudjátok mekkora keserűség dúlt bennem akkor...remélem megnyugtató választ kapok az orvostól,mert azt mondta látnia kell a leletet.az sem hazugság h magándoki:csórók vagyunk,de mivel kapok ösztöndíjat,elköltöm a dokira.szóval:BOCSÁNAT ha bárkit ezzel felzaklattam:remélem tényleg csak én vagyok végletekig ostoba,ahogy írták.
2013. jan. 13. 19:16
 303/339 A kérdező kommentje:
igen rem én vagyok rettenetesen buta csupán,és köszönöm mindenkinek aki segíteni akart de akkor sem igaz h a gyermekem halálát akarom.a történet ennyi volt,bizony,hibás vagyok ha bárkit felzaklattam.szégyellem is magam.de mindenki hibázik életlében még ennél is nagyobbat.És én 100%ig biztos vtam ebben.és ha szidtok h milyen vagyok nekem csak jó mert egy kis reményt ad h van rá esély h nem is ilyen bajo,m van.szóval köszönöm ezt is,minden cinizmus nélkül.de még mindig nem nyugodtam meg 100%ig.ennyi a teljes történet,és légyszíves az orvos feleségét hagyjátok már mert ő SEMMIT NEM TETT?CSAK JÓT AKART/AKAR.
2013. jan. 13. 19:23
 304/339 anonim ***** válasza:
100%

Köszönjük szépen, ez nagyon érett döntés volt tőled, hogy végre oszlatod a kételyeket!!!

Remélem kiderül, hogy nincs semmi baj, és okulsz belőle!!! Most már boldog babavárást! :)

14hkm

2013. jan. 13. 19:41
 305/339 A kérdező kommentje:
szia,én is ennek örülnék legjobban,mert most itthon is rettentes vita van az én kombinálásomból.persze megérdemelten,de tényleg annyi mentségem van h teljesen önkívületben vtam.még most sem nyugodt a lelkem 100%ig,de remélem tényleg csak én vtam hihtetlen buta.sajnálom mégegyszer
2013. jan. 13. 19:44
 306/339 anonim ***** válasza:
100%

Tényleg hihetetlenül buta vagy, de hidd el, én ennek most annyira tudok örülni! Nekem az volt a sejtésem, hogy nem kamu a történet, és tényleg ezen kattogtam az utóbbi napokban...

Úgy néz ki akkor, hogy tényleg nincs Semmi komoly baj, ez kb a lehető legjobb kimenetele ennek a történetnek, de azért remélem okultál belőle. Mi laikusok nemigazán tudjuk megfelelően kiértékelni ezeket az eredményeket, és a kombinálgatások sokszor nagyon félrevezetőek lehetnek, pláne ha téves infót adunk tovább telefonon az orvosnak pl.

Mostmár nyugodj meg, simogasd meg a pocakod, és nyugtasd meg azt a kis magzatot is, biztos rá is kihatással voltak az események.

Innentől pedig ne stresszelj, kellemes babavárást!

Ja, és a biztonság kedvéért menj el személyesen egy orvoshoz a leleteiddel, hogy tényleg véglegesen megnyugodj!

2013. jan. 13. 19:55
 307/339 anonim ***** válasza:
71%

nem vagy buta, csak elnézted, ha jól értem azt, hogy a vizeleti eredményedet a vérvételinek nézted.

ilyen bárkivel előfordul, ezen ne emészd magad.

viszont legközelebb ilyeneket ne telefonon intézz mert tényleg marha nagy félreértés lehet belőle mint látod és végképp ne temesd el magad mielőtt nem beszéltél egy hozzáértővel.

köszönöm, hogy leírtad, én is aggódtam mióta kiírtad a kérdést, a vége felé meg már mérges voltam, de így már minden el van nézve neked részemről, nagyon jó, hogy leírtad nekünk :)

boldog babavárást, most már minden legyen rendben veletek :)

2013. jan. 13. 19:58
 308/339 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Érthető, hogy megijedtél, de jobb lett volna, ha ezt leírod. Nyugodj meg és élvezd a terhességedet.

Könnyű szülést:-)

2013. jan. 13. 20:11
 309/339 A kérdező kommentje:
hát természetesen leírtam,eddig is ezt kellett vna tennem,csak annyira beszűkült a tudatom h másokkal nem törődtem csak az volt bennem h bántanak,és azt gondolják egy szórakozó 13éves kislány vagyok,és valóban hittem is benne h ez a gond(rem igazolja az orvos h szó nincs erről)de csak fogja ha már az orvos felesége is írt ilyesmit.nagyon reménykedem ebben.igen remélem megbocsát nekem akit felzaklattam.és igen lehetett vna több eszem,de annyira pánikoltam h hihetetlen.remélem tényleg csak én voltam tökkelütött
2013. jan. 13. 20:13
 310/339 A kérdező kommentje:
Mindenképpen visszamegyek,hisz addig nem vagyok nyugodt.és tényleg köszönöm aki aggódott meg törődött velem.Anya meg párom meg mindenki nagyon megrémült(anyunak megmutattam a doktor feleségének válaszait,de ő még mindig retteg,már szabadságot akar kivenni miattam)remélem tényleg egy alsó húgyúti fertőzés csupán az egész.(egyébként jeleztem az orvosnak a BELGYÓGYÁSZNAK már akkor h görcsöl a vesém,meg sokat pisilek,de azt mondta ez nem felfázás, hanem a vesét nyomja a pici mert helyezkedik és am is terhesen többet jár wcre az ember.szóval ez is olaj volt számomra a tűzre h jujjj biztos akk nem felfázás....persze a kicsimet is megviseli az egész,sokat rúgdos,gondolom veletek együtt őt is felzaklattam:(
2013. jan. 13. 20:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!