Ha kiderülne, hogy terhesek vagytok, de pár hónappal később h halálos betegek, és a baba nem születhet meg mit tennétek? 22/L
Köszönjük szépen, ez nagyon érett döntés volt tőled, hogy végre oszlatod a kételyeket!!!
Remélem kiderül, hogy nincs semmi baj, és okulsz belőle!!! Most már boldog babavárást! :)
14hkm
Tényleg hihetetlenül buta vagy, de hidd el, én ennek most annyira tudok örülni! Nekem az volt a sejtésem, hogy nem kamu a történet, és tényleg ezen kattogtam az utóbbi napokban...
Úgy néz ki akkor, hogy tényleg nincs Semmi komoly baj, ez kb a lehető legjobb kimenetele ennek a történetnek, de azért remélem okultál belőle. Mi laikusok nemigazán tudjuk megfelelően kiértékelni ezeket az eredményeket, és a kombinálgatások sokszor nagyon félrevezetőek lehetnek, pláne ha téves infót adunk tovább telefonon az orvosnak pl.
Mostmár nyugodj meg, simogasd meg a pocakod, és nyugtasd meg azt a kis magzatot is, biztos rá is kihatással voltak az események.
Innentől pedig ne stresszelj, kellemes babavárást!
Ja, és a biztonság kedvéért menj el személyesen egy orvoshoz a leleteiddel, hogy tényleg véglegesen megnyugodj!
nem vagy buta, csak elnézted, ha jól értem azt, hogy a vizeleti eredményedet a vérvételinek nézted.
ilyen bárkivel előfordul, ezen ne emészd magad.
viszont legközelebb ilyeneket ne telefonon intézz mert tényleg marha nagy félreértés lehet belőle mint látod és végképp ne temesd el magad mielőtt nem beszéltél egy hozzáértővel.
köszönöm, hogy leírtad, én is aggódtam mióta kiírtad a kérdést, a vége felé meg már mérges voltam, de így már minden el van nézve neked részemről, nagyon jó, hogy leírtad nekünk :)
boldog babavárást, most már minden legyen rendben veletek :)
Szia!
Érthető, hogy megijedtél, de jobb lett volna, ha ezt leírod. Nyugodj meg és élvezd a terhességedet.
Könnyű szülést:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!