Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ha kiderülne, hogy terhesek...

Ha kiderülne, hogy terhesek vagytok, de pár hónappal később h halálos betegek, és a baba nem születhet meg mit tennétek? 22/L

Figyelt kérdés
Hogy védenétek ki h atomjaira hulljatok?h meghal a kis baba is.ha egész eddig tökéletes volt minden,és az esküvőtök jan 23.án lett vna.és a babát mindenki annyira várta vna.meg a párotok anyutok,mindenki,h élné túl.mindenki szenvedne miattatok.meg ti is,pedig minden tökéletes volt

2013. jan. 11. 18:28
 291/339 anonim ***** válasza:
100%

Szóval elnézte a vérképet, ami nem is vérkép hanem a vizelet eredménye , felállította magának a diagnózist(orvos nélkül), bepánikolt és idejött tanácsot kérni, azt gondolta meghal. Azt hitte a vérbe sok a fehérje, beütötte a google-ba ott kiadott egy betegséget és magára vette. Szóval nem hazudott csak nagyon nagyon buta!!!

Szégyelje magát, annyi tartás lehetne benne,hogy ennyien próbáltak neki segíteni, hogy idejön és leírja az igazságot! Komolyan elszomorít milyen aljas emberek vannak! Remélem az orvos feleségnek legalább megköszönted, hogy megmagyarázta, hogy a vizelet és a vérvizsgálat az teljesen más!

Az egész tegnap estémet elcseszted annyira sajnáltalak téged és a babát, és én ökör hittem neked!!! Köszi!

2013. jan. 12. 19:02
 292/339 anonim ***** válasza:
100%

Még mindig jobb hogy félre nézte mint hogy tényleg beteg és így legalább a babát nem kell elvetetni!!!

Az más kérdés hogy nem így kellett volna kiírni de remélem a babának jó dolga lesz és nem lesz ennyire felelőtlen vele!!

2013. jan. 12. 19:41
 293/339 anonim ***** válasza:
79%
A kérdező tényleg szégyellje magát. A moderátoroknak már jelentették a kérdést, mégsem törölték ki. Jellemző -.-
2013. jan. 12. 19:48
 294/339 anonim ***** válasza:
77%
Számomra csak az a furcsa, hogy a kérdező egy teljes napig nem ír ki semmit, sem az orvos feleség, majd pár perc különbséggel mindketten írnak...én még mindig hajlok arra, hogy a kettő egy és ugyanaz. De csatlakozom azokhoz, akik az elejétől követik a dolgokat, aggódtak és próbáltak segíteni. Én is köszönöm, hogy ennyire semmibe lettünk véve, és csak remélni tudom, hogy ha tényleg van baba, és egészségesen megszületik, akkor a kérdezőben rendeződnek a dolgok, és nem egy gyerek szül majd gyereket.
2013. jan. 12. 23:29
 295/339 anonim ***** válasza:
65%
Nekem még mindig az a véleményem, hogy a 22/L az nem annyi. Mert egy 22 éves lány már elég érett ahhoz, hogy normálisan írjon. A nemet meg csak a szerelem szex kategóriában szokták kiírni. A kérdező szerintem egy 13-14 éves unatkozó kislány. Max. terhes lett és nem mer szólni senkinek a családban és inkább elhiteti ott is ezt a rémhírt, hogy ne szidják le...
2013. jan. 13. 00:27
 296/339 anonim ***** válasza:
75%
Az az orvos feleség meg tényleg gyanús, hogy talán ő a kérdező. Elég furcsa tényleg, hogy pont egyszerre tűntek el és jelentek is meg.
2013. jan. 13. 00:30
 297/339 anonim ***** válasza:
58%

Orvos feleség vagyok.

Nem unjátok még? Ez már beteges, amit itt össze kombináltok...

A kérdező írt nekem, hogy nyugodtan írjak ide, amit gondolok, mert nem akarja, hogy miatta(mert megkért, hogy halgassak)legyek én is közellenség. Ezért jelentünk még közel egyszerre tegnap. Na de mindegy, nektek akármit írhatok. Ha egyszer beindul a fantáziátok...

2013. jan. 13. 09:43
 298/339 anonim ***** válasza:
82%
Én nem hiszem, hogy a kérdező írna orvos feleség név alatt is. Valóban annyiról lehet csak szó, hogy felállított saját magának egy téves diagnózist és a többit hozzákombinálta. Az orvos feleségnek meg sikerült felnyitnia a szemét, hogy hülye volt, nincs semmi baja. Ennyi történt, itt a vége a történetnek. Szerintem kár tovább kombinálni.
2013. jan. 13. 09:54
 299/339 anonim ***** válasza:
82%

A nők tényleg képesek mindent összekombinálni...

Ezeket a válaszokat végigolvasva egyértelmű! :-)

Nem bántok én senkit, sőt én is írtam már ide.

Hihetetlenek vagyunk! ;-)

2013. jan. 13. 10:11
 300/339 anonim ***** válasza:
77%
Teljesen felesleges tovább kombinálni, biztos, hogy nem ugyanaz a kérdező és az orvos felesége.Le kell zárni már ezt a témát. A szép befejezés az lenne ha a kérdező ide jönne és leírna korrektül mindent, hogy tévedett, elnézte. Főleg azok miatt akik hittek benne, aggódtak érte és a babájáért. De úgy látom, hogy ehhez nincs gerince. :-(
2013. jan. 13. 12:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!