Hányadik héttől születhet meg a baba minden probléma nélkül? Illetve hányadik héttől NEM számít a szülés vetélésnek?
24 hét után már nem vetélés, hanem koraszülés. És van hely ahol jó eséllyel maradnak életben az ekkora babák. Betöltött 36 hét után már nem számítanak a kicsik koraszülöttnek.
A fiaim 35+5 hétre jöttek, így ők 2 nap miatt korababák. Amúgy semmit nem jelent ez nálunk, szép súlyuk volt, szépen fejlődnek, nincsenek lemaradva, szerintem kicsit el is lett számolva az idő.
De ugye koraosztályon voltunk, és a fiúk mellett egy 24 hétre született kislány volt. (azt mondják a koralányok nagyobb eséllyel maradnak életben, mint a fiúk), 690 gr volt, és ugyan sok cső lógótt ki a piciből, meg kapott el ezt-azt, úgy tudom hogy jól van, minden rendben vele és lassan egy éves.
2,5 éves kislány és 10 hós ikerfiúk anyukája
Köszönöm a válaszokat :)
Csak kiváncsi voltam hogy is van ez.
27-ik hétben vagyok, és nagyon sokat keményedek a stressz miatt :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!