23 hetes vagyok. Sokat dolgozom, építkezünk, fizikai munkát is. Most semmi problémám nincs, de lehet esetleg valami probléma a szülés után a babámmal?
Figyelt kérdés
Kérlek ne azt válaszoljátok,hogy ne melózzak,mert nem tudom megállni.2009. okt. 10. 11:15
1/6 anonim válasza:
A szülés után nem,de ha mst nagyon megerőlteted magad esetleg most lehetnek problémák. Elhiszem,hogy nem tudod megálni,de gondolj a babádra mert ha valami baj lenne sose bocsájtanád meg magadnak.Most a baba egészsége legyen előtérbe mert a ház a segitséged nélkül is felépül de neked most azt kell megadnod,hogy a babád megtudjon születni egészségesen és időbe,viszont ehez te kellesz. Persze ha nem megterhelő segédkedhetsz de ne emelgess és pihenj sokat mégha nem is érzed magad fáradtnak.Boldog babavárást!
2/6 anonim válasza:
Ha nincs semmilyen problémád, akkor nyugodtan dolgozz. A terhesség nem egy betegség, hanem csak egy állapot. Én még a 35. héten pl. krumplit szedtem ( a vödröt nem én cipeltem, mikor megtelt)... a babám makk egészséges. Emellett még ott volt a másik 3 gyerek, a háztartás, a kertstb. Úgyis érzed, hogy mennyi az, amit bírsz. Ha elfáradsz, pihenj. Akkor nem lesz semmi baj. Persze, más kérdés, ha esetleg valamiféle problémád van, mert akkor azért jó, ha kíméled magad.
3/6 anonim válasza:
Első vagyok. Vagy én értettem félre vagy a kérdező tette rosszul fel a kérdést,de szerintem a kérdésbe épitkezési munka állt,illetve arról érdeklődött.Nekem is van 2 kislányom +a ház és még dolgozok ezeket a feladatokat muszály ellátnom,nem fogja helyettem senki megcsinálni de azért egy épitkezésen kicsit több izikai munka van ami nem valószinü,hogy egészséges lenne egy várandós anyának. Mégha eddig nem volt panasz akkor se,hisz elég egy rossz emelés és már megtörtént a baj. Nekem ennyit nemérne mégha nemtudom megállni se. Elég takaritási munkálatok lesznek majd a házon belül .
4/6 anonim válasza:
Én se azt írtam, hogy téglát rakjon vagy betont, maltert keverjen.. van ott olyan munka is, ami nem annyira nehéz és egy kismama is elbírja. Persze a pihenés nagyon fontos. Attól, hogy valaki dolgozik azzal nem árt a babának. A szülés után meg amúgy se lesz se ereje, se ideje arra, hogy a babán kívül mással is foglalkozzon.
5/6 anonim válasza:
nem hiszem, hogy lenne
De azért vigyázz magadra, ha elfáradsz, vagy bekeményedik a hasad, ülj le, pihenj le.
Rám is ez vár pár hét múlva, kályhát rakunk, építkezünk, falat bontunk, szóval lesz, mit takarítsak, de muszáj megcsinálni.
Vigyázz magadra. 24 hetes
6/6 anonim válasza:
Csináld a dolgod nyugodtan, csak meggondoltan és óvatosan.
Ha festetek, nagy por van vegyél fel egy festőmaszkot vagy szellőztess amennyire csak lehet. Emeléssel vigyázz és ne mássz magasra. Ja és persze, ha úgy érzed pihenj meg mindenképpen. Baja nem lesz a babának, ha valami gond lenne azonnal éreznéd. De ha vigyázol nem lesz! :)
Jó munkát és boldog babavárást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!