Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ha kiderülne, hogy terhesek...

Ha kiderülne, hogy terhesek vagytok, de pár hónappal később h halálos betegek, és a baba nem születhet meg mit tennétek? 22/L

Figyelt kérdés
Hogy védenétek ki h atomjaira hulljatok?h meghal a kis baba is.ha egész eddig tökéletes volt minden,és az esküvőtök jan 23.án lett vna.és a babát mindenki annyira várta vna.meg a párotok anyutok,mindenki,h élné túl.mindenki szenvedne miattatok.meg ti is,pedig minden tökéletes volt

2013. jan. 11. 18:28
 281/339 A kérdező kommentje:
én viszont befejeztem a kommentelést itt SEMMIT nem írok ezentúl ki,írjon és gondoljon mindenki amit szeretne ezentúl.
2013. jan. 12. 17:54
 282/339 anonim ***** válasza:
100%

Már rég kiderült hogy nem igaz!!

Nincs mit írni..........

2013. jan. 12. 17:57
 283/339 A kérdező kommentje:
Legyen így,nem igaz,csak ne idegesítsétek már magatokat,könyörgöm
2013. jan. 12. 18:02
 284/339 anonim ***** válasza:
76%

Orvos feleség vagyok.

A kérdés nem kamu.

Van igazság alapja. A Kérdezőnek nem a fantáziája szárnyalt, csupán a vérképét értelmezte rosszul, amiből valószínűleg félreértés lett. További vizsgálatokra megy, hogy kizárják 100%-ra a felmerült problémákat.

2013. jan. 12. 18:06
 285/339 anonim ***** válasza:
100%
Köszi Kérdező, nagyon kedves vagy. Kiírsz egy kérdést, 1 napig ezen aggódtunk elég sokan és közlöd, hogy te befejezted. Ez nagyon jó. Talán ki sem kellett volna írnod, mivel konkrétumot nem írtál egyetlen egy kommentedbe sem, de remélem te legalább jót szórakoztál.
 286/339 anonim ***** válasza:
100%

"úgy éreztem nem kell megosztanom itt a dolgot"

Azt viszont meg kell osztanod, hogy halálos beteg vagy és terhes és most lenne az esküvőd is, meg, hogy párodnak beteg az anyukája, meg nehéz anyagi körülmények közt éltek...stb.

287/339 anonim ***** válasza:
100%
Már nem azért, de végig azt írta, hogy 3 orvos mondta, hogy halálos beteg. Ha úgy írta volna ki a kérdést, hogy a vérképe alapján mi lehet a baj, akkor egy kicsit más lenne a helyzet.
2013. jan. 12. 18:09
 288/339 anonim ***** válasza:
88%

KEDVES MODERÁTOROK!

TÖRÖLJÉTEK MÁR VÉGRE A KÉRDÉST!!! ENNÉL SOKKAL KEVESEBB MIATT IS TÖRÖLNI SZOKTÁTOK!

2013. jan. 12. 18:24
 289/339 anonim ***** válasza:
100%

Ha a kérdező értelmezte rosszul a vérvételi eredményt, akkor miért írta azt, hogy 3 orvos mondta, hogy halálos beteg?

Miért nem lehet beismerni, hogy tévedett?

Meg már beigazolódott, hogy nem halálos beteg, az orvos felesége kimondatlanul is közölte velünk.

2013. jan. 12. 18:25
 290/339 anonim ***** válasza:
100%
Kedves kérdező! Èn könnyes szemmel kérnék meghatòdva itt mindenkitől bocsánatot! Tudod, ha nekem ennyi idegen ember akarna segíteni láttatlanba... Hát ezen nagyon gondolozz el! Itt vannak nagyon sùlyos gyereket és felelősségteljes szülők, emberek! Segîteni akart, szeretett volna mindenki! Szégyeld magad!
2013. jan. 12. 18:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!