Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ha kiderülne, hogy terhesek...

Ha kiderülne, hogy terhesek vagytok, de pár hónappal később h halálos betegek, és a baba nem születhet meg mit tennétek? 22/L

Figyelt kérdés
Hogy védenétek ki h atomjaira hulljatok?h meghal a kis baba is.ha egész eddig tökéletes volt minden,és az esküvőtök jan 23.án lett vna.és a babát mindenki annyira várta vna.meg a párotok anyutok,mindenki,h élné túl.mindenki szenvedne miattatok.meg ti is,pedig minden tökéletes volt

2013. jan. 11. 18:28
❮❮ ... 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 ... ❯❯
 231/339 Lues ***** válasza:
100%
Hm... Tegnap óta figyelem az eseményeket és nagyon elgondolkodtató. Ilyennel tényleg nagyon morbid dolog viccelni. Valahogy nekem sem kerek ez az egész, hisz miután priviben "beszélt" a kérdező az orvos feleséggel, utána ő sem írt ide tovább és azt sem árulta el, hogy tényleg beteg-e a kérdező. Nem értem én ezt... Mindenesetre ez olyan, mintha egy tanulmányhoz kellenének emberi reakciók, de ott motoszkál bennem, hogy mi van akkor, ha tényleg igaz?!
2013. jan. 12. 09:34
 232/339 BabaHanna ***** válasza:
100%
Én se értem, hogy miért nem lehet le írni mi az a rejtélyes betegség... de amúgy meg nincs azaz orvos aki egy 20 hetes terhes nőt elküldene abortuszra.. már 12 hetes is alig csinálják meg nem, hogy 20 hetes,.. ugyhogy mindenképpen megfogja szülni , ezért nem értem, még is, hogy szeretne véget vetni a terhességének . Ha meg szándékosan elvetél.. arra meg már nem írok semmit. Lehet nemi betegsége van.. de manapság már mindenre van gyógymód
2013. jan. 12. 09:35
 233/339 anonim ***** válasza:

Először is nagyon remélem, hogy a kérdés kitaláció.

Ha mégsem: amíg van esély arra, hogy a gyerek egészséges, biztosan megszülném. Ha beteg lenne, akkor is. Ki tudja, talán mire nála is előjönne a probléma, már tud valamit kezdeni vele az orvostudomány.

Arról, hogy nem írta le a betegség nevét: engem is érdekelne, hogy mi az. De emlékszem, amikor egy közeli rokonom meghalt, alig bírtam kimondani a halál szót, leírni pedig még kevésbé. Valamiért akkor sokkal reálisabbnak tűnik a dolog, ha le van írva.

2013. jan. 12. 09:51
 234/339 anonim ***** válasza:
100%

Ezt már nem abortusznak hívják, hanem vetéltetésnek. Abortusz a 18. héten történik (Magyaro)

Megíndítják a szülést és kész.

Én 23 hetes vagyok, beszéltem privibe a kérdezővel. Írtam neki, hogy én hetekig úgy tudtam, hogy beteg a magzatom. De ha tényleg beteg lett volna, akkor sem szülném meg idő előtt, mert az egyszerűen gyilkosság!

Üdv: Kétlányos 23hkm.

2013. jan. 12. 09:52
 235/339 BabaHanna ***** válasza:
100%
Én 12. hétig tudtam , és ha jól tudom tényleg így is van , de ez nem lényeges igazából, hanem , hogy valós e ezaz egész vagy sem ! Abban pedig igazuk van, hogy ha leírta volna a betegséget valószinű senki nem kételkedne, nincs olyan betegség amiért egyik ember lenézné a másikat! Szerintem nyugodtan leírhatta volna, vannak persze vádaskodó emberek mindig is voltak, de ha már írt egy ilyen oldalra akkor tudthatja , hogy nem fog senki ítélkezni a betegsége miatt... de valljuk be, hogy nem éppen hihető ez így ! De neked privátba írt biztosan tudod, hogy igaz e vagy sem, bár ezt ő tudhatja csak!
2013. jan. 12. 10:19
 236/339 anonim ***** válasza:

Nekem is írt privibe,de semmi nem derült ki abból,nem akarja elmondani...Csak reménykedem,hogy nem kamult ilyennel és meggyógyul!

Ha meg kamu,az nagyon csúnya dolog lenne,hiszen segítséget kért,és mindannyian azért reagáltunk,hogy ezt megadjuk neki!

Üdv!

2013. jan. 12. 10:24
 237/339 BabaHanna ***** válasza:
72%
Igen akkor mindenkinek lesz lelkiismeret furdalása, de amúgy bármennyire sántit néhány rész.. nem hinném, hogy kamu lenne, mert akkor ez egy nagyon morbid dolog... nem hiszem el , hogy valaki ilyennel viccelne, de lehet én vagyok túl naiv ilyen szempontból...
2013. jan. 12. 10:28
 238/339 anonim ***** válasza:
100%

Én -tegyük fel- hiszek a kérdezőnek, mert nem feltételezem senkiről, hogy ilyennel viccelne. Ha ez így igaz, akkor nagyon-nagyon sajnálom is! (Bár az sem zárható ki, hogy a dokik hülyítették be, pedig nincs komoly baj.) Csupán 2 nagyon fura "apróság" ban, ami eddig másnak nem tűnt fel:

1. Ha szegények, miért magándokihoz jár?

2. Január 23. szerda! Tényleg akkor lett volna az esküvőjük?

Persze nem kötekedni akarok, csak furcsa...

2013. jan. 12. 10:49
 239/339 anonim ***** válasza:
52%

Igen, "normál" esetben a 12 hétig van abortusz. DE!! Beteg magzat illetve anya, és kiskorú esetében a 18. hétig elvégzik az abortuszt.(nem minden kórházban, erre vannak kijelölt kórházak) Egyébként a 18 hetes magzat elég nagy már, el sem tudom képzelni az egész folyamatot. Na mind1.

Sokat tudok ezekről a dolgokról, igaz nem volt abom és nem is lesz soha. De én 16 évesen estem teherbe, és a 18. hétig mindenki azt mondta, hogy vetessem el. De nem voltam rá hajlandó és soha nem is leszek. Olyan nincs, ami ezt megváltoztatná bennem... még egy halálos betegség sem!!!!

Kétlányos 23hkm.

2013. jan. 12. 10:51
 240/339 anonim ***** válasza:
52%

238-asnak! Mi is rohadt csórók vagyunk, mégis már 2x voltam 4D-uh, ami nem egy olcsó dolog. Magándokim nincs, mert feleslegesnek tartom.

Kétlányos 23hkm.

2013. jan. 12. 10:53
❮❮ ... 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!