Ha kiderülne, hogy terhesek vagytok, de pár hónappal később h halálos betegek, és a baba nem születhet meg mit tennétek? 22/L
Először is nagyon remélem, hogy a kérdés kitaláció.
Ha mégsem: amíg van esély arra, hogy a gyerek egészséges, biztosan megszülném. Ha beteg lenne, akkor is. Ki tudja, talán mire nála is előjönne a probléma, már tud valamit kezdeni vele az orvostudomány.
Arról, hogy nem írta le a betegség nevét: engem is érdekelne, hogy mi az. De emlékszem, amikor egy közeli rokonom meghalt, alig bírtam kimondani a halál szót, leírni pedig még kevésbé. Valamiért akkor sokkal reálisabbnak tűnik a dolog, ha le van írva.
Ezt már nem abortusznak hívják, hanem vetéltetésnek. Abortusz a 18. héten történik (Magyaro)
Megíndítják a szülést és kész.
Én 23 hetes vagyok, beszéltem privibe a kérdezővel. Írtam neki, hogy én hetekig úgy tudtam, hogy beteg a magzatom. De ha tényleg beteg lett volna, akkor sem szülném meg idő előtt, mert az egyszerűen gyilkosság!
Üdv: Kétlányos 23hkm.
Nekem is írt privibe,de semmi nem derült ki abból,nem akarja elmondani...Csak reménykedem,hogy nem kamult ilyennel és meggyógyul!
Ha meg kamu,az nagyon csúnya dolog lenne,hiszen segítséget kért,és mindannyian azért reagáltunk,hogy ezt megadjuk neki!
Üdv!
Én -tegyük fel- hiszek a kérdezőnek, mert nem feltételezem senkiről, hogy ilyennel viccelne. Ha ez így igaz, akkor nagyon-nagyon sajnálom is! (Bár az sem zárható ki, hogy a dokik hülyítették be, pedig nincs komoly baj.) Csupán 2 nagyon fura "apróság" ban, ami eddig másnak nem tűnt fel:
1. Ha szegények, miért magándokihoz jár?
2. Január 23. szerda! Tényleg akkor lett volna az esküvőjük?
Persze nem kötekedni akarok, csak furcsa...
Igen, "normál" esetben a 12 hétig van abortusz. DE!! Beteg magzat illetve anya, és kiskorú esetében a 18. hétig elvégzik az abortuszt.(nem minden kórházban, erre vannak kijelölt kórházak) Egyébként a 18 hetes magzat elég nagy már, el sem tudom képzelni az egész folyamatot. Na mind1.
Sokat tudok ezekről a dolgokról, igaz nem volt abom és nem is lesz soha. De én 16 évesen estem teherbe, és a 18. hétig mindenki azt mondta, hogy vetessem el. De nem voltam rá hajlandó és soha nem is leszek. Olyan nincs, ami ezt megváltoztatná bennem... még egy halálos betegség sem!!!!
Kétlányos 23hkm.
238-asnak! Mi is rohadt csórók vagyunk, mégis már 2x voltam 4D-uh, ami nem egy olcsó dolog. Magándokim nincs, mert feleslegesnek tartom.
Kétlányos 23hkm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!