Ha kiderülne, hogy terhesek vagytok, de pár hónappal később h halálos betegek, és a baba nem születhet meg mit tennétek? 22/L
Ezt találtam egy orvosi oldalon. A csajnak 500 az FVS az orvos mégsem riogatja, hogy halálos beteg lenne. Ha gondoljátok az oldalt is belinkelem. (új hozzá szóló, aki a kezdetektől fogva figyeli az eseményeket)
Üzenem a kérdezőnek írja le, hogy mit mondtak mi a baja.
"Tisztelt Doktor Úr!
Én 27 éves, 9 hetes terhes kismama vagyok, Olaszországban élek. A hét folyamán kaptam kézhez a laboreredményeket az első vérvételről, ami több eltérést is jelzett. Ami Engem leginkább foglalkoztat (mivel olasz orvosi nyelven íródott, ezért nem tökéletesen értem a tartalmát), a következő:
A vizeletben lévő leukociták száma 500 (0-10 helyett!) és szőnyeget alkotnak. Pontosan mit jelent ez?
Bakteriális fertőzésem van (két keresztes) a hüvelyemben, de ez a probléma már a múltban is kísértett sokszor és a régi orvosom sem tudta megmondani az okát. Milyen hatással lehet ez a babára? Érdemes annyiban hagyni vagy inkább szednem kell valamilyen gyógyszert/kúpot/krémet?
A herpesz és a rubeola vírus antitestek száma is sokkal magasabb, mint a normális. Ez azt jelenti, hogy már átestem ezeken a betegségeken (tüneteim soha nem voltak)? Ha az antitestek száma negatív (például a toxoplazmózis és a citomegalovírus esetén), ez azt jelenti, hogy ezekkel szemben nem vagyok immunis?
Válaszait előre is nagyon köszönöm!!
Tisztelettel: Horváth Anna
Tisztelt Hölgyem!
A vizeletben levő fehérvérsejtek (leukociták) nagy számú jelenléte azt jelenti, hogy gennyre pozitív a vizelete, ami alsó húgyúti fertőzés miatt alakulhat ki leginkább. Ez a terhesség során igen gyakori állapot, az anatómiai, élettani változások ennek kialakulásában közrejátszanak. Amennyiben tüneteket és panaszokat is okoz (gyakori vizelési inger, görcsök, vizeléskor tapasztalt csípés, fájdalom), akkor jelentkezzen a terhességét gondozó nőgyógyásznál - ő tud olyan kezelést javasolni, ami nincsen hatással a magzat egészséges fejlődésére. A hüvely diszbakteriózisa, gyulladása (colpitis) összefüggésben lehet a vizelet leletben tapasztaltakkal. Ennek a kezelését is konzultálja meg a szülészével. "
ma 22:02
Igen rájöttem csak a "kérem" helyett "kértem"et olvastam :)
Igen, beteg!
Csak nem halálos, hanem lelki.
Igaza lehet annak, aki azt írta, hogy kamasz lányról van szó.
Szülei elhanyagolják, vagy megkockáztatom, nincsenek, és itt szeretett volna annyi törődést kapni amennyit a saját környezetében nem kapott meg.
Mivel a vége felé már támadások érték, begorombult.
Hiába ajánljuk a pszichológust, nem fog elmenni, nincs lehetősége, pénze, kapcsolata, igénye.
Szegény pici, nem lesz fényes jövője, ha van egyáltalán.:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!