Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ha kiderülne, hogy terhesek...

Ha kiderülne, hogy terhesek vagytok, de pár hónappal később h halálos betegek, és a baba nem születhet meg mit tennétek? 22/L

Figyelt kérdés
Hogy védenétek ki h atomjaira hulljatok?h meghal a kis baba is.ha egész eddig tökéletes volt minden,és az esküvőtök jan 23.án lett vna.és a babát mindenki annyira várta vna.meg a párotok anyutok,mindenki,h élné túl.mindenki szenvedne miattatok.meg ti is,pedig minden tökéletes volt

2013. jan. 11. 18:28
❮❮ ... 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 ... ❯❯
 191/339 anonim ***** válasza:
100%
Be van másolva! Keresd meg te!
2013. jan. 11. 21:59
 192/339 anonim ***** válasza:
94%
szerintem a következő orvos, akit felkeresel, az pszichológus legyen! Az elején próbáltam hinni neked, bár elég sok hézag van a mesédben, de most már egyértelmű, hogy kamu az egész.
2013. jan. 11. 22:01
 193/339 anonim ***** válasza:
100%

Ezt találtam egy orvosi oldalon. A csajnak 500 az FVS az orvos mégsem riogatja, hogy halálos beteg lenne. Ha gondoljátok az oldalt is belinkelem. (új hozzá szóló, aki a kezdetektől fogva figyeli az eseményeket)

Üzenem a kérdezőnek írja le, hogy mit mondtak mi a baja.

"Tisztelt Doktor Úr!

Én 27 éves, 9 hetes terhes kismama vagyok, Olaszországban élek. A hét folyamán kaptam kézhez a laboreredményeket az első vérvételről, ami több eltérést is jelzett. Ami Engem leginkább foglalkoztat (mivel olasz orvosi nyelven íródott, ezért nem tökéletesen értem a tartalmát), a következő:

A vizeletben lévő leukociták száma 500 (0-10 helyett!) és szőnyeget alkotnak. Pontosan mit jelent ez?

Bakteriális fertőzésem van (két keresztes) a hüvelyemben, de ez a probléma már a múltban is kísértett sokszor és a régi orvosom sem tudta megmondani az okát. Milyen hatással lehet ez a babára? Érdemes annyiban hagyni vagy inkább szednem kell valamilyen gyógyszert/kúpot/krémet?

A herpesz és a rubeola vírus antitestek száma is sokkal magasabb, mint a normális. Ez azt jelenti, hogy már átestem ezeken a betegségeken (tüneteim soha nem voltak)? Ha az antitestek száma negatív (például a toxoplazmózis és a citomegalovírus esetén), ez azt jelenti, hogy ezekkel szemben nem vagyok immunis?

Válaszait előre is nagyon köszönöm!!

Tisztelettel: Horváth Anna

Tisztelt Hölgyem!

A vizeletben levő fehérvérsejtek (leukociták) nagy számú jelenléte azt jelenti, hogy gennyre pozitív a vizelete, ami alsó húgyúti fertőzés miatt alakulhat ki leginkább. Ez a terhesség során igen gyakori állapot, az anatómiai, élettani változások ennek kialakulásában közrejátszanak. Amennyiben tüneteket és panaszokat is okoz (gyakori vizelési inger, görcsök, vizeléskor tapasztalt csípés, fájdalom), akkor jelentkezzen a terhességét gondozó nőgyógyásznál - ő tud olyan kezelést javasolni, ami nincsen hatással a magzat egészséges fejlődésére. A hüvely diszbakteriózisa, gyulladása (colpitis) összefüggésben lehet a vizelet leletben tapasztaltakkal. Ennek a kezelését is konzultálja meg a szülészével. "

2013. jan. 11. 22:02
 194/339 anonim ***** válasza:
100%
A bejegyzes szamarol beszelt...-.- a 172.volt amugy.
 195/339 anonim ***** válasza:
100%
Én már jelentettem a kérdést! De nem törölték! Persze ha én mondjuk kiírok egy teljesen normális kérdést, ami valakinek nem tetszett, már rögtön törölték!!
 196/339 anonim ***** válasza:
100%
Kedves orvos feleség! Kérlek ne írd meg mit írt, a diagnózist sem, csak annyit, hogy beteg-e a kérdező vagy sem! Kérlek!
 197/339 anonim ***** válasza:
100%

ma 22:02

Igen rájöttem csak a "kérem" helyett "kértem"et olvastam :)

2013. jan. 11. 22:05
 198/339 A kérdező kommentje:
töröljék akkor,nyugodtan...ugyis csak unatkozok és szórakozom mert ez a tuti péntek este...többet nem vagyok hajlandó írni!sziasztok
2013. jan. 11. 22:06
 199/339 anonim ***** válasza:
100%
Igen tudjuk! Ráérsz péntek este mert anyuci nem fektet le aludni! Holnap nem kell suliba menj! Hurráá!
2013. jan. 11. 22:07
 200/339 anonim ***** válasza:
93%

Igen, beteg!

Csak nem halálos, hanem lelki.

Igaza lehet annak, aki azt írta, hogy kamasz lányról van szó.

Szülei elhanyagolják, vagy megkockáztatom, nincsenek, és itt szeretett volna annyi törődést kapni amennyit a saját környezetében nem kapott meg.

Mivel a vége felé már támadások érték, begorombult.

Hiába ajánljuk a pszichológust, nem fog elmenni, nincs lehetősége, pénze, kapcsolata, igénye.

Szegény pici, nem lesz fényes jövője, ha van egyáltalán.:(

2013. jan. 11. 22:08
❮❮ ... 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!