Ha kiderülne, hogy terhesek vagytok, de pár hónappal később h halálos betegek, és a baba nem születhet meg mit tennétek? 22/L
Orvos feleség vagyok. Nem vizeletben lévő fehérje, hanem FEHÉRVÉRTEST (nagyon nem ugyanaz)
Az üledék vizsgálatnak a vizeletben lévő fehérvérsejt számhoz semmi köze. Az üledékben mást is néznek(vörös vérsejtek, laphámsejtek,baktériumok, stb))
Tehát:
1, nézik a vérben lévő fehérvérsejt számot(Wbc)
2, nézik a vizeletben lévő fehérvérsejt számot(Fvs)
3, Nézik a vizelet üledéket
Ez három egymástól független eredmény/vizsgálat.
EZ A LELET NEM UTAL SEMMILYEN ÖRÖKÍTHETŐ HALÁLOS BETEGSÉGRE
A legdurvább az lesz ha kiderül hogy a kérdező igazat mond és tényleg ezt mondták neki de a dokija egy barom és valamit benézett..
Szerintem ha tényleg ezt mondták neked keres fel még 2-3 orvost akár sztk-t hogy ök mit mondanak.
Mert ha itt már egy orvos azt mondja hogy ebből nem lehet megállapítani na akkor már gáz van szerintem!
megint orvos feleség
A véreddel SEMMI GOND nINCS!!!!
Ott nem magas semmi.
de most komolyan: nem lehet, hogy félrenézték a leleted?
nem először fordulna elő a történelemben..
csak tényleg különös, hogy az egyik orvos további vizsgálatokra küld és kiderül, hogy halálos betegséged van, míg egy másik teljesen normálisnak ítéli a vérképedet..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!