Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ha kiderülne, hogy terhesek...

Ha kiderülne, hogy terhesek vagytok, de pár hónappal később h halálos betegek, és a baba nem születhet meg mit tennétek? 22/L

Figyelt kérdés
Hogy védenétek ki h atomjaira hulljatok?h meghal a kis baba is.ha egész eddig tökéletes volt minden,és az esküvőtök jan 23.án lett vna.és a babát mindenki annyira várta vna.meg a párotok anyutok,mindenki,h élné túl.mindenki szenvedne miattatok.meg ti is,pedig minden tökéletes volt

2013. jan. 11. 18:28
❮❮ ... 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 ... ❯❯
 131/339 anonim ***** válasza:
100%

Kedves Mindenki!

Ha igaz a történeted:

A gyermekednek miért ne adnál esélyt az életbe maradásba?

Nem is értem mert lehet hogy örökli de abba belegondoltál hogy ha egészségesen születik kiderülhet később hogy leukémiás, ateista, valami mozgásszervi baja van vagy elüti egy kocsi lekell vágni a lábát vagy bármi amit nem tudhatsz...akkor senki ne vállaljon gyermeket mert ki tudja mi lesz vele?

Nem is értem hogy fordulhat meg valakinek ez az agyába hogy egy 20 hetes kisembert elvetessen...

Ha kamu:

Nekem csak az jut az eszembe hogy örülök hogy nincs ilyen bajom hogy a pocakomban elvileg egy egészséges baba van és hogy minden nap ezért hálát adhatnék az istennek.

Nekem csak tanulság!

2013. jan. 11. 21:08
 132/339 anonim ***** válasza:
100%

Itt úgyse ismer senki,bátran kiadhatnád magadból,de természetesen,ha nem akarod tudomásul vesszük,de hidd el mindenki segíteni akar!!

És hidd el sokkal jobban tudnánk bíztatni,ha tudnánk mi a bajod!

2013. jan. 11. 21:11
 133/339 A kérdező kommentje:
Örülhetsz is neki,kedves utolsó,és kívánom h ez sokáig igy maradjon.nem baj ha ez tanulság,mert sok ember,köztük én is azt hittem h ilyesmi csak mással fordul elő...és problémáztam mindenen.Azon,hogy hogy áll a hajam,hogy a párom megint nem mosogatott el.hogy anya sose beszélget velem,hogy állandóan akét kistesómat kell hurcolni...h csak kínais ruhára telik.H milyen házsártos a sógornőm...ilyeneken...és most mindenem odaadnám,ha nem lenne semmi baj...mindenem...ha nem látnám a mindig erős anyámon a kétségbeesést,mielőtt elment,ha nem sírnám el magam ahányszor rúg a pici...ilyenek
2013. jan. 11. 21:14
 134/339 anonim ***** válasza:
100%

20:52-es vagyok(orvos feleség)

A vérben lévő fehérvérsejt szám teljesen normális( felülről a második- Wbc)

Az Fvs(aminek az értéke 100) A VIZELETBEN található fehérvérsejt. Ez valami húgyúti gyulladásra, fertőzésre utal.

Ennek a leletnek az alapján semmilyen halálos(pláne nem örökíthető) betegségre nem lehet következtetni.

2013. jan. 11. 21:16
 135/339 A kérdező kommentje:
Az a baj h nem szeretném leírni,és leírtam miért nem...nem akarok én átvágni senkit...de ez talán mindegy is.ha megölöm magam se lesz jobb...ha hazudozni akarnék feladtam vna elhiheted...no de ha mindenki segíteni akar miért bántanak h kamu amit írok??csak van annyi eszetek,h ilyennel emberi lény NEM VICCEL
2013. jan. 11. 21:17
 136/339 anonim ***** válasza:
100%
Akkor most mi is van? Komolyan én is kezdek kételkedni.
2013. jan. 11. 21:18
 137/339 anonim ***** válasza:
100%
Neked nincs annyi eszed, hogy ilyennel tényleg nem kellene viccelni! Írd le, hogy mi az a halálos betegség és akkor hiszünk neked!
2013. jan. 11. 21:18
 138/339 anonim ***** válasza:
100%

Kedves Összes Hozzászóló!

Én "végigolvastam" az egész kérdést, de csak a Kérdező kommentjeit néztem, egy szót sem néztem a hozzászólásokból.

Olvassátok végig úgy, ahogy én!!! Az ég világon semmit nem írt a kérdező, csak önmagát ismételte, gerjesztette a feszültséget, már ha volt....nem olvastam.

Azt gondolom, hogy kamu kérdés, nincs semmilyen betegség és vőlegény, anyuka, meg hasonlók. Egyszerűen egy unatkozó terhes nőről van szó.

Nagyon veszélyes játékot űz, nekem BETEG gyerekem van, ezzel nem szabad játszani, de a kérdező ezt még nem tudja. Azt hiszi ez jó vicc, ....bárcsak az lenne!!!!

2013. jan. 11. 21:19
 139/339 A kérdező kommentje:
Nem nem (orvos feleségnek írom)hisz én is orvostól tudom,amit tudok:a vizeletben levő fehérvérsejt csak minimális emelkedést mutat(10-12)ez elkerülhette a figyelmét!
2013. jan. 11. 21:19
 140/339 A kérdező kommentje:
ha megkérhetem,néze meg még 1x
2013. jan. 11. 21:20
❮❮ ... 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!