Ha kiderülne, hogy terhesek vagytok, de pár hónappal később h halálos betegek, és a baba nem születhet meg mit tennétek? 22/L
Kedves Mindenki!
Ha igaz a történeted:
A gyermekednek miért ne adnál esélyt az életbe maradásba?
Nem is értem mert lehet hogy örökli de abba belegondoltál hogy ha egészségesen születik kiderülhet később hogy leukémiás, ateista, valami mozgásszervi baja van vagy elüti egy kocsi lekell vágni a lábát vagy bármi amit nem tudhatsz...akkor senki ne vállaljon gyermeket mert ki tudja mi lesz vele?
Nem is értem hogy fordulhat meg valakinek ez az agyába hogy egy 20 hetes kisembert elvetessen...
Ha kamu:
Nekem csak az jut az eszembe hogy örülök hogy nincs ilyen bajom hogy a pocakomban elvileg egy egészséges baba van és hogy minden nap ezért hálát adhatnék az istennek.
Nekem csak tanulság!
Itt úgyse ismer senki,bátran kiadhatnád magadból,de természetesen,ha nem akarod tudomásul vesszük,de hidd el mindenki segíteni akar!!
És hidd el sokkal jobban tudnánk bíztatni,ha tudnánk mi a bajod!
20:52-es vagyok(orvos feleség)
A vérben lévő fehérvérsejt szám teljesen normális( felülről a második- Wbc)
Az Fvs(aminek az értéke 100) A VIZELETBEN található fehérvérsejt. Ez valami húgyúti gyulladásra, fertőzésre utal.
Ennek a leletnek az alapján semmilyen halálos(pláne nem örökíthető) betegségre nem lehet következtetni.
Kedves Összes Hozzászóló!
Én "végigolvastam" az egész kérdést, de csak a Kérdező kommentjeit néztem, egy szót sem néztem a hozzászólásokból.
Olvassátok végig úgy, ahogy én!!! Az ég világon semmit nem írt a kérdező, csak önmagát ismételte, gerjesztette a feszültséget, már ha volt....nem olvastam.
Azt gondolom, hogy kamu kérdés, nincs semmilyen betegség és vőlegény, anyuka, meg hasonlók. Egyszerűen egy unatkozó terhes nőről van szó.
Nagyon veszélyes játékot űz, nekem BETEG gyerekem van, ezzel nem szabad játszani, de a kérdező ezt még nem tudja. Azt hiszi ez jó vicc, ....bárcsak az lenne!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!