Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ha kiderülne, hogy terhesek...

Ha kiderülne, hogy terhesek vagytok, de pár hónappal később h halálos betegek, és a baba nem születhet meg mit tennétek? 22/L

Figyelt kérdés
Hogy védenétek ki h atomjaira hulljatok?h meghal a kis baba is.ha egész eddig tökéletes volt minden,és az esküvőtök jan 23.án lett vna.és a babát mindenki annyira várta vna.meg a párotok anyutok,mindenki,h élné túl.mindenki szenvedne miattatok.meg ti is,pedig minden tökéletes volt

2013. jan. 11. 18:28
❮❮ ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 ... ❯❯
 101/339 anonim ***** válasza:
83%
Elhisszük, hogy 100! Legyen 100! De akkor is az az alapján talált betegségek gyógyíthatók! Semmi más betegségre nem utal a magas fvs!
2013. jan. 11. 20:29
 102/339 anonim ***** válasza:
100%
A WBC ( WHITE BLOOD CELL) AZ UGYANAZ, MINT AZ FVS AZAZ MINDKETTŐ UGYANAZ FEHÉRVÉRSEJT SZÁM!
2013. jan. 11. 20:29
 103/339 A kérdező kommentje:
azonnal feltöltöm,de akkor elvárok annyit h aki hazugsággal vádolt bocsánatot kérjen
2013. jan. 11. 20:30
 104/339 anonim ***** válasza:
100%
Én a kérdésre válaszolnék hogy mit tennék, ha ez kiderülne? Biztosan nem a gyakorikérdéseken bizonygatnám az igazam félinformációk alapján vadidegeneknek, hanem a családommal és a párommal használnék ki minden időt, az ők véleményét kérném ki abban, hogy mit tegyek, és velük együtt találnám ki a továbbiakat. Ha ez igaz, amit írsz, akkor a maradék idődet ne a gép előtt töltsd, hanem a szeretteiddel... ha továbbra is itt írogatsz, az én véleményem is az, hogy kamu a kérdés (ha nem, akkor elnézést, és menj a családodhoz). Én biztosan kikészülnék és csak a párom szerető ölére és Anyukám nyugtató szavaira vágynék, és eszembe nem jutna netezni!!!
2013. jan. 11. 20:31
 105/339 anonim ***** válasza:
36%
Emberek! Minek töltse föl? Nem hallottatok még a Photoshopról? :D Én is tudok csinálni egy olyat! Sőt 100 helyett nekem 300 lesz ott!
2013. jan. 11. 20:31
 106/339 A kérdező kommentje:
utolsó:DOLGOZNAK,nekem meg le kell kötnöm magam
2013. jan. 11. 20:32
 107/339 anonim ***** válasza:
100%
Hát ennék már nagyon kíváncsi vagyok mi lesz a vége! Őszinte leszek 50-50%hogy igaz vagy hogy nem! Ha igaz a sztori tényleg sajnálom! Esetleg nem segítene ha csinálnál egy oldalt ahová le tudnád írni az egész történetet a gondolataid meg mindent hátha segítene?! Ha nem igaz az egész akkor pedig nem poén! 34hetes terhes vagyok én is és kavarog bennem az egész hogy mi is lehet veled!
2013. jan. 11. 20:33
 108/339 anonim ***** válasza:
91%
Kérdező! Én azt javaslom, hogy hagyd most ezt a kérdést a pic...sába, mert hiába bizonygatod az igazadat, aki eddig nem hitte el, az már ezután se fogja... photoshoppal fognak majd vádolni meg ilyenek szóval hagyd a pics...ába.. szerintem..
2013. jan. 11. 20:33
 109/339 anonim ***** válasza:
69%

ma 20:31

Telejesen igazad van!

Az én véleménye is az!

Ha meg mégis igaz ez a halálos betegség és itt vársz segítséget az oldalon a kérdező, akkor igazán leírtad volna azt a betegséget! Csak te sem tudod kitalálni, hogy mi lehet! Valószínűleg ha leírtad volna akkor senki nem támadna, hanem próbálna reményt adni és vigasztalni! De sajnos egyértelműen kamus vagy!

2013. jan. 11. 20:35
 110/339 anonim ***** válasza:
79%

Egy távoli ismerősünk családjában történt ilyen, bár nagyon konkrétumokat nem tudok mert-érthetőleg-nagyon bezárkóztak. A lánynál rákot diagnoztizáltak a terhesség alatt(ez lett volna a második gyermeke, már van/volt egy nagyobb lánya egy másik apától)gyógyszerekkel kezelték, megszülte a babát aki sokáig kórházban volt, lehet még mindig ott van, és a lány a szülés után már nagyon rosszul volt, és pár hétre rá meghalt. Gondolom a szülei fogják felnevelni a babát, remélem ő egészséges. Egyedüli gyermeke volt a szülőknek.

Bár próbálom tiszteletben tartani, hogy nem akarod elárulni a betegséged de azért leírom, hogy én mire gondolok, nem kell rá írni semmit, bár vérből ez nem tudom mennyire kimutatható, ez pedig a sclerosis multiplex.

Kívánok minden jót nektek, légy erős és bizz abba a pici babában ott a pocidban!

2013. jan. 11. 20:35
❮❮ ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!