Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ha kiderülne, hogy terhesek...

Ha kiderülne, hogy terhesek vagytok, de pár hónappal később h halálos betegek, és a baba nem születhet meg mit tennétek? 22/L

Figyelt kérdés
Hogy védenétek ki h atomjaira hulljatok?h meghal a kis baba is.ha egész eddig tökéletes volt minden,és az esküvőtök jan 23.án lett vna.és a babát mindenki annyira várta vna.meg a párotok anyutok,mindenki,h élné túl.mindenki szenvedne miattatok.meg ti is,pedig minden tökéletes volt

2013. jan. 11. 18:28
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯
 61/339 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem senki nem akar bántani, csak ez a szitu olyan ,mintha fuldokolva kérnél segítséget az utcán, miközben nem tudnád elmondani az utca emberének, hogy rohamod van-e-, vagy félrenyeltél valamit, vagy allergiás reakciód van, tehát senki nem tudna segíteni, csak a szenvedésed látná..

Jót akarunk/akarnánk, de így a közhelyeken túl nem nagyon tudunk mit ismételgetni..

2013. jan. 11. 19:34
 62/339 anonim ***** válasza:
100%
Hát, akkor viszont az elsők válaszait tudom csak ismételni, hogy a gyermeked adjon neked erőt, és legalább az éltessen, hogy Ő boldog életet éljen és úgy emlékezzen az édesanyjája, mint az a nő aki az életet adta nekem, és megmentett, csak neki köszönhetem, hogy élek ma!
2013. jan. 11. 19:35
 63/339 anonim ***** válasza:
71%
A 22/L írást, a szerelem szex kategóriában szokták írogatni. + ezek a rövidítések hogy=h volna=vna ezek elég egyértelműen 11-16 év közötti GYEREKEKRE utal! Szerintem is óriási kamu ez az egész. Minden válaszában a kérdező csak ugyanazt ismételgeti. Olyan meg, hogy ha nem születhet meg a gyerek, akkor minek hagynák az orvosok, hogy tovább hordja? Hogy majd megszüli és majd akkor "kinyírják" a babát? Elég érdekes...
2013. jan. 11. 19:35
 64/339 anonim ***** válasza:
61%
Ja és a vérvételnél általában minden kismamánál ugyanazokat nézik a köteletőket!! Ez is furcsa, hogy nem tudja leírni a kérdező az eredményt. Nem tudom mi lehetne az a halálos ami annyira hihetetlen! Kamuuuu
2013. jan. 11. 19:37
 65/339 anonim ***** válasza:
86%
Úristen mekkora szemét vagy!!!!
2013. jan. 11. 19:38
 66/339 anonim ***** válasza:
100%
kötelezőket**
2013. jan. 11. 19:38
 67/339 anonim ***** válasza:
100%

63-AS ! GRATULÁLOK, VÉGRE VALAKI, AKI "LÁT IS, ÉS NEMCSAK NÉZ"

PONTOSAN ÍGY VAN AHOGY ÍROD!

JA, ÉS EGY VÉRVÉTELI ÉRTÉKET MIÉRT NEM LEHET LEÍRNI, AMI ÁLLÍTÓLAG NEM VOLT JÓ.....

2013. jan. 11. 19:39
 68/339 anonim ***** válasza:
100%

Lanfear,nekem is ilyesmi jutott eszembe(aids).

Kérdező sok erőt,kitartást kívános neked.Én bíznék abban,hogy mégis csak egészségesen születik a baba,hiszen azt írtad van rá esély.Másba nem tudnék kapaszkodni.

2013. jan. 11. 19:39
 69/339 anonim ***** válasza:
33%

"kedves" szkeptikus, ha már ostoba vagy, legalább maradnál csöndben. A nagyon határértéken túli értékek utalhatnak súlyos elváltozásokra, betegségekre (elég mondjuk egy extrém magas/alacsony fehérvérsejtszámot nézni) amiket további vizsgálatokkal ki lehet mutatni.

Okoskodás helyett nyomj inkább egy jobbfelső x-et.

2013. jan. 11. 19:40
 70/339 anonim ***** válasza:
79%
Korábban azt írtad, hogy tovább vizsgáltak, most meg azt írod, hogy ma tudtad meg?? Legalább jegyeznéd meg, hogy mit írsz. Ez meg nem kifogás, hogy ilyet egy tini sem találna ki. Egy MAI 13-14 éves szerintem föl sem fogja, hogy ilyennel nem lehet viccelni!! Semmit nem tudnak azok MA már sajnos!!
2013. jan. 11. 19:44
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!