Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ha kiderülne, hogy terhesek...

Ha kiderülne, hogy terhesek vagytok, de pár hónappal később h halálos betegek, és a baba nem születhet meg mit tennétek? 22/L

Figyelt kérdés
Hogy védenétek ki h atomjaira hulljatok?h meghal a kis baba is.ha egész eddig tökéletes volt minden,és az esküvőtök jan 23.án lett vna.és a babát mindenki annyira várta vna.meg a párotok anyutok,mindenki,h élné túl.mindenki szenvedne miattatok.meg ti is,pedig minden tökéletes volt

2013. jan. 11. 18:28
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯
 51/339 A kérdező kommentje:
ÉS ŐSZINTÉN REMÉLEM HOGY AKI AZT KÉPZELI H KAMU,ÉS AZON CUKKOL H HOGY ÍRTAM LE..HOGY ÍRTAM ALÁ...ÉN TISZTA SZÍVBŐL KÍVÁNOM:1000ÉV ALATT NE ÉLJ MEG ILYEN KÍNT
2013. jan. 11. 19:26
 52/339 anonim ***** válasza:
69%
Jaj hagyjátok már békén, elég a baja.
2013. jan. 11. 19:28
 53/339 anonim ***** válasza:
100%
De kérdező! Ha felteszel egy kérdést, akkor mi csak úgy tudunk segítséget adni, akár lelkit vagy bármilyen mást, ha minden fontos részletet közölsz, mert így tényleg igencsak nehézkes! És bár lehet, hogy igazad van, és valóban gyógyíthatatlan a betegséged, de hidd el, hogy csodák mindig vannak!!! Csak el kell hinni! Sok rákost ismerek, akiknek sikerült a gyógyulás!!!
 54/339 A kérdező kommentje:
MONDJUK A RÁKNÁL VAN AMI ROSSZABB...MÁR ÍRTAM H NEM SZERETNÉM ELMONDANI,SAJNÁLOM...NEM TUDOM,NÉMELYIK EMBERNEK MILYEN LELKE VAN.DE VÉGÜLIS NEM SZÁMÍT MÁR EZ A LEGKISEBB PROBLÉMÁM
 55/339 anonim ***** válasza:
100%
Azt elárulod, hogy mi volt az a vérvétel eredményedben,melyik érték ami nem volt jó, és ami a későbbi vizsgálatokat elindította?
2013. jan. 11. 19:29
 56/339 anonim ***** válasza:
100%
Ne haragudj, ha megbántottalak! De őszintén mit vársz tőlünk? És egy csepp rosszindulat sincs a mondatomban!
2013. jan. 11. 19:30
 57/339 anonim ***** válasza:
100%

Én kérdeztem,h a ráknál mi lehet rosszabb,ne haragudj,egyáltalán nem bántásól,csak én úgy képzeltem eddig,h annál nem igazán van rosszabb...Segítene itt mindenki sztem,csak egy valaki jött,h kamu,de kit érdekel?

Sok erőt és vannak csodák!

2013. jan. 11. 19:31
 58/339 A kérdező kommentje:
nem neked címeztem az utolsót hanem aki kérdezte mi lehet a rosszabb a ráknál,rem nem sértettelek...de szerintem én csak annyit kértem h vmi módot segítsetek keresni a feldolgozására,nem h meggyógyítsatok,mert bár nagyon kedves,aki aggódik,de sajnos nem lehet:((konkrétumokat pedig csak magát a betegséget nem közöltem,azt is írtam miért...
2013. jan. 11. 19:32
 59/339 anonim ***** válasza:
90%
EGY VÉRVÉTELI EREDMÉNYT CSAK ELÁRULHATSZ.......
2013. jan. 11. 19:33
 60/339 anonim ***** válasza:
100%

Ne haragudj meg kérdező, hogy ezt írom, ilyen hetedik érzék szerűen a betegségre a hiv ugrott be...

Hogy bírnám ki, ha ma megtudnám gyógyíthatatlan beteg vagyok, kampeca, passzolom. Eggyel jobb helyzetben vagyok, már ismerem a gyerekeim. Terhesen hogy bírnám, sehogy...

Figyeljék a kicsid, és bízz abban neki semmi baja, és egészséges.

2013. jan. 11. 19:34
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!